Τουρισμός και Γαστρονομία: Το επόμενο Βήμα
- Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2013 - 10:43
Το 9ο ετήσιο Συνέδριο της σειράς IMIC με θέμα “Τουρισμός και Γαστρονομία: Το επόμενο Βήμα” θα πραγματοποιηθεί 17-18 Οκτωβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός.
Μετά από οκτώ επιτυχημένες διοργανώσεις στην Αθήνα, το IMIC πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά στην περιφέρεια με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας να ανακηρύξει το 2013 «Έτος Γαστρονομίας Σαντορίνης» και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Θήρας και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Έχει ενταχθεί επίσης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πρωτοβουλίας Θεσμοφόρια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στο πλαίσιο του IMIC 2013 θα πραγματοποιηθεί επίσης ένα εντατικό σεμινάριο για την ανάπτυξη του Γαστρονομικού Τουρισμού με τίτλο «Culinary Tourism Bootcamp». Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν πρακτικοί τρόποι για να εδραιωθεί μια περιοχή ως δημοφιλής γαστρονομικός προορισμός και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες χάρη στην καλή κουζίνα και το καλό κρασί. Το σεμινάριο θα διενεργήσει ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, ένας πολύπειρος επαγγελματίας του τουριστικού μάρκετινγκ και πανεπιστημιακός.
Διαβάστε ακόμα
- Τουρισμός και Γαστρονομία: Το Επόμενο Βήμα
16 Οκτ. 2013 - 6:00 - Σαντορίνη: Κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροεπαγγελματιών για συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων
5 Νοε. 2024 - 11:28 - Στο "κάδρο" ο πολυτελής τουρισμός
12 Σεπ. 2024 - 6:17 - Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Μάρκου Καφούρου και του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Θήρας
21 Μαΐου. 2024 - 12:02 - Σαντορίνη: Το Katikies Santorini κατατάσσεται ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο
23 Απρ. 2024 - 13:15