Συναυλία Πάνου Κιάμου στη Σύρο

"Νίκησε πάλι" η αλληλεγγύη

“Φωτιά με φωτιά” πήρε το βράδυ της Παρασκευής το γήπεδο Ερμούπολης, στη μεγάλη συναυλία του Πάνου Κιάμου, που συνδιοργάνωσαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Σύρου, με την υποστήριξη της ΕΠΣ Κυκλάδων, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Εκατοντάδες θεατές άρχισαν να συγκεντρώνονται στο χώρο της συναυλίας λίγο μετά τις 19:00, ανυπομονώντας για τη μεγάλη στιγμή όπου θα απολάμβαναν επί σκηνής τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Η συναυλία ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Στέγης Εφήβων και Ανηλίκων, του Συλλόγου Παρχοής Φροντίδας και Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου και του Συλλόγου Στήριξης ΑμεΑ “Δικαίωμα”. Για το λόγο αυτό, στην είσοδο του γηπέδου είχαν τοποθετηθεί ειδικά περίπτερα των τριών συλλόγων, με στόχο τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, την παραλαβή φαρμάκων και απαραιτήτων υλικών, αλλά και την εγγραφή νέων μελών.

Η γιορτή ξεκίνησε με την εμφάνιση χορευτικών τμημάτων από τη σχολή χορού της Ασπασίας Τσάμη “Bella Dance”, τα οποία απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Τη σκυτάλη πήρε ο dj Χάρης Ξύδης, προετοιμάζοντας το έδαφος για την είσοδο του Πάνου Κιάμου στη σκηνή. Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα τηλεοπτικό σποτ με κεντρικό μήνυμα “Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα – την ομάδα της Ζωής”, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

Όμως, η στιγμή που όλο το γήπεδο έγινε μία αγκαλιά ήταν όταν έκανε την εμφάνισή του ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος απογείωσε το κέφι με δικές του επιτυχίες και όχι μόνο. Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές του τραγούδησαν μαζί του και αφέθηκαν στο ρυθμό των αγαπημένων τους κομματιών.

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Πάνος Κιάμος μοίρασε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με τον κόσμο, ο οποίος έτρεξε να τον συγχαρεί και να τον γνωρίσει από κοντά.