"Στιγμές Πολιτισμού Πάρος 2013"

Οι εκδηλώσει συνεχίζονται όλο τον Αύγουστο

Η έκθεση ζωγραφικής “Στην αύρα των μορφών και των χρωμάτων” της Αίθουσας Τέχνης «Καπλανών 5» θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. “Στιγμές Πολιτισμού Πάρος 2013”στο Δημοτικό Χώρο Τεχνών πρώην κτίριο Δημητρακόπουλου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 21:00 και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την επισκεφτεί έως τις 27/8/2013.

"Ο Περλιμπλίν και η Μπελίσα"

Παράλληλα, στις 26 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο θέατρο Λευκών η θεατρική παράσταση “Ο Περλιμπλίν και η Μπελίσα”, ένα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό παραμύθι, δημιούργημα της πένας του ποιητή του έρωτα Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, που θεωρείται από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου. Ο Δήμος Αβδελιώδης μεταφέρει το έργο στον θεατή μέσα από τη μορφή της λαϊκής όπερας σκηνοθετώντας με μαεστρία τις ερμηνείες των σπουδαίων πρωταγωνιστών Στέλιου Μάινα, Δήμητρας Ματσούκα και Ελένης Καστάνη.

Ώρα έναρξης 21:30.

Επιπλέον, θα ακολουθήσει συναυλία κλασικής μουσικής με την Ορχήστρα Εγχόρδων Φεστιβάλ Σαντορίνης υπό την διεύθυνση του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη σε έργα Γ. Β. ΓΚ. ΝΕΡΟΥΝΤΑ, Ι.Σ. ΜΠΑΧ και ΒΙΒΑΛΝΤΙ, στον αύλειο χώρο του Ι.Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 21:30.

Τέλος, διοργανώνονται εκδηλώσεις προς τιμήν του μεγάλου Ευεργέτη της Πάρου Φραγκίσκου Βελέντζα στην πλατεία του Κώστου.

Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 21.00.

Ετικέτες: