Με ξερά χόρτα ο χώρος με τα μνημεία μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Κηπάρια παραδομένα στον κίνδυνο πυρκαγιάς

Βελτιωμένη η εικόνα μπροστά από την Αστυνομία αλλά χωρίς βασικό εξοπλισμό

Εκκρεμότητες όσον αφορά στις αποψιλώσεις κηπάριων και αλσυλλίων της πόλης καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, παρά τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς που ελλοχεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή, δεδομένων πλέον των υψηλών θερμοκρασιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εικόνα του αλσυλλίου μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο ιστορικό κέντρο, αφού από τον εσωτερικό χώρο του, δεν έχουν απομακρυνθεί όλα τα ξερά χόρτα.

Το φωτορεπορτάζ της εφημερίδας παρουσιάζει την κατάσταση, την οποία επεσήμανε με παρέμβασή του εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Μώτος.

Σε αντίθεση με τα παραπάνω, το αλσύλλιο μπροστά από την Αστυνομία παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα σχετικά με τις αποψιλώσεις, ωστόσο, σε αυτό παραμένουν τα κατεστραμμένα ξύλινα παγκάκια, που δεν εξυπηρετούν τους πολίτες.

Πρέπει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις απαντήσεις της αντιδημάρχου Καθαριότητας, Αγγελικής Πρίντεζη στην προχθεσινή συνεδρίαση, η Υπηρεσία αναμένει να ενισχυθεί με δέκα άτομα προσωπικό για να αναπτύξει μεγαλύτερο έργο. Πάντως, τόνισε πως σήμερα, με το υπάρχον προσωπικό, έμφαση δίδεται στις γειτονιές και τους δρόμους απ΄ όπου περνά αρκετός κόσμος.