SOS για τμήμα του οδοστρώματος στην οδό Αντωνίου Μάτεση στην Ερμούπολη

Καθίζηση δρόμου και ορατός κίνδυνος ατυχήματος

Υψηλός κίνδυνος πρόκλησης σοβαρού τροχαίου ατυχήματος ελλοχεύει στην οδό Αντωνίου Μάτεση στην Ερμούπολη της Σύρου, καθώς τμήμα του δρόμου υπέστη καθίζηση και μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκατασταθεί.

Καμπανάκι προειδοποίησης προς τη Δημοτική Αρχή για την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς και δη τις βραδινές ώρες, έκρουσε η δημοτική σύμβουλος και επόμενη αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καταθέτοντας το σχετικό φωτογραφικό υλικό στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, επεσήμανε πως η κατάσταση στο σημείο μετά την καθίζηση έχει διαμορφωθεί επικίνδυνη, αφού δεν αποκλείεται κάποιος οδηγός να χάσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί σοβαρά.

Το πλέον θλιβερό βέβαια είναι πως το επικίνδυνο τμήμα του οδοστρώματος επισημαίνεται με μόλις δύο πορτοκαλί κώνους, οι οποίοι βέβαια τις βραδινές ώρες δεν γίνονται εγκαίρως αντιληπτοί από τους οδηγούς καθώς οι ανακλαστικές ταινίες αγνοούνται…

Για την άμεση αποκατάσταση του δρόμου απαιτείται να ενεργοποιηθεί η Δημοτική Αρχή, αφού τα παράπονα από τους περιοίκους πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα.