Από τον πρόεδρο της ONEX, Πάνο Ξενοκώστα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Νεώριο Σύρου για τα παιδιά των εργαζομένων

  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:54

Μία ζεστή χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις, παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων του Νεωρίου Σύρου, προετοίμασε και πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος της ONEX, Πάνος Ξενοκώστας, στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου.

Κάνοντας πράξη το βαθύτερο μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη, προσφορά και αναγέννηση μετέτρεψε σε έναν χριστουγεννιάτικο “παιδότοπο” τον χώρο συνελεύσεων των εργαζομένων, προκειμένου να γιορτάσουν τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιών των ανθρώπων που στήριξαν το όραμά του για νέα πορεία στο Νεώριο της Σύρου.

Ο κ. Ξενοκώστας ιδιαίτερα χαρούμενος απηύθυνε ευχές προς όλους ενόψει των Χριστουγέννων, ενώ είχε φροντίσει ώστε κάθε παιδί να πάρει το δώρο του στο τέλος της γιορτής. Τη συγκίνησή της εξέφρασε και η νομική σύμβουλος του προέδρου της ONEX, Δώρα Καρτάνου, ενώ τη χαρά του για την αναβίωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής μοιράστηκε ο πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου, Μάρκος Βουτσίνος.

Στον χώρο υπήρξε μπουφές με φαγητό και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους, καθώς επίσης και άνθρωποι που απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά.

Ευχές απέστειλαν και οι βουλευτές του νομού Κυκλάδων, στο περιεχόμενο των οποίων συνεχάρησαν τον κ. Ξενοκώστα για την αναπτυξιακή πορεία του Νεωρίου και τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται. Μεταξύ των καλεσμένων που έδωσαν το “παρών” ήταν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος.