Στέγη Ανηλίκων Σύρου: Προσφορά ενός απινιδωτή στη μνήμη της Μαρίας Φωστέρη

  • Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024 - 15:22

Έναν ΑΕΑ απινιδωτή, στη μνήμη της Μαρίας Φωστέρη, προσέφερε προς τη Στέγη Ανηλίκων Σύρου, η εταιρία "Navarino".

Ο απινιδωτής, μετά από αίτημα της Στέγης και με ενέργειες της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, εγκαταστάθηκε στην πλατεία Μιαούλη και συγκεκριμένα, έξωθεν της επιχείρησης "Προζύμι".

Η ανακοίνωση της Στέγης Ανηλίκων

Η Μαρία Φωστέρη ήταν άνθρωπος που αγαπούσε την ζωή και ήταν πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο και κυρίως μητέρα για όλα τα παιδιά.

Τι πιο όμορφο στην μνήμη της να υπάρχει κάτι που έχει σχέση με την ζωή, διότι όπως γνωρίζουμε τα πρώτα λεπτά παίζουν σημαντικό ρόλο για να σωθεί μια ζωή.

Η εταιρεία "Navarino" έχει αγκαλιάσει τα παιδιά της Στέγης, χωρίς ποτέ να έχει ζητήσει προβολή.

Εμείς μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους κ.κ Δημήτρη και Παναγιώτη Τσικόπουλο, Τασο Μπάρμπα και την κα. Αθηνα για την πολύ όμορφη συνεργασία που έχουμε.

Επίσης, ευχαριστούμε την εκπαιδευτική ομάδα Σύρου της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, η οποία άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και ανέλαβε την τοποθέτηση του.

Επίσης, τον κ. Α Χατζαντώνη, ο οποίος από την θέση συνεργάτη της ομάδας ανέλαβε την ευθύνη του ελέγχου του ΑΕΑ απινιδωτή.

Τέλος, τον υπεύθυνο του καταστήματος "Προζύμι" για την άδεια που μας παραχώρησε, προκειμένου ο μηχανισμός, να τοποθετηθεί στον εξωτερικό του χώρο".