Τα "KEA Beach games 2024" επιστρέφουν στην Τζιά

  • Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 - 11:34

Μια συναρπαστική σειρά αθλητικών εκδηλώσεων, επιστρέφει και πάλι στην Κέα.

Πρόκειται για συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των παιδικών CAMP, των αθλητικών αγώνων και του μαγευτικού GALA στο Κούνδουρο, όπου συμμετείχε η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Δώρα Γκουντούρα.

Βασικοί συνοδοιπόροι και υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι ο Δήμος Κέας και οι χορηγοί οι οποίοι στοχεύουν και επενδύουν σε δράσεις που προάγουν και αναβαθμίζουν το νησί.

Το πρόγραμμα αρχίζει δυναμικά την Πέμπτη 23 Μαΐου, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο από τα τρία τουρνουά "ΚΕΑ BEACH VOLLEY FUN" αυτού του καλοκαιριού και με της εκδηλώσεις εορτασμού του Δήμου Κέας για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασία, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Ακολουθούν πέντε τουρνουά, Beach Soccer, Darts και το πολυαναμενόμενο KEA BLISS TENNIS CUP.

Το καλεντάρι των αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέρει επίσης πέντε παιδικά Camp που θα οργανωθούν με Beach Volley, κολύμβηση, Beach Soccer, γνωριμία με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024, αλλά και μπάσκετ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος ΣΠΑΚΕ. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και θα καλλιεργήσουν την αποφασιστικότητα και την ομαδικότητα τους, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν νέες φιλίες.

Όποιος βρεθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί θα μπορέσει να παρακολουθήσει την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2024 στην μαγευτική παραλία του Οτζιά. Οι καλύτερες ελληνικές ομάδες Beach Soccer θα αγωνιστούν για το τρόπαιο τους πρωταθλήματος! Η οργάνωση είναι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την σημαντική συμβολή του Δήμου Κέας αλλά και του Υπουργείου Αθλητισμού. Η διοργάνωση υπόσχεται συναρπαστικούς αγώνες, έντονες φάσεις στην άμμο, καθώς και έναν ανταγωνιστικό τελικό γεμάτο εκπλήξεις.

Η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός της τοπικής κοινότητας συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία των KEA BEACH GAMES. Οι κάτοικοι, οι τοπικοί σύλλογοι και οι επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό για να καλλιεργήσουν ένα περιβάλλον δράσης, συντροφικότητας, πάθους και αθλητικής αριστείας, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και ενημερώσεις σχετικά με την εκδήλωση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. @keabeachgames

Ετικέτες: