Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας στην "ATTICA GREEN EXPO 2024"

  • Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024 - 16:07

Για ακόμα μια χρονιά, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας θα έχει παρουσία στην "ATTICA GREEN EXPO 2024" .

Σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο και η ανάδειξη της προσπάθειας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα υπάρξει περίπτερο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, στο οποίο θα προβληθούν όλες οι περιβαλλοντικές δράσεις του με φωτογραφικό υλικό, προβολή και ενημέρωση κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή εντάσσεται στις προσπάθειες που καταβάλλει το Δ.Λ.Τ. Θήρας για την προβολή της Σαντορίνης ως εναλλακτικού προορισμού ιδιαίτερου περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο στις 29 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου ώρα 09:00π.μ. – 19:00μ.μ. ενόψει την Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης από την ATTICA GREEN EXPO, θα λάβουν μέρος την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 και ώρα 15:30 . Την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.