Πάρος: Ο Κώστας Μπιζάς στην ΕΡΤ 1 για τις παραλίες του νησιού

  • Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024 - 15:29

Με κεντρικό θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες του νησιού, έπειτα και από την κατάσταση που διαμορφώθηκε με το Κίνημα Πολιτών, ο δήμαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς, παρευρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της ΕΡΤ 1, παραχωρώντας συνέντευξη στους δημοσιογράφους Κώστα Παπαχλιμίντζο και Χριστίνα Βίδου,

Όπως ο ίδιος δήλωσε "οι αγώνες των Παριανών το καλοκαίρι του 2023, για ελεύθερες παραλίες και εφαρμογή της νομιμότητας έχουν χαιρετιστεί από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη ασχολούνται με το θέμα τα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Οι Παριανοί απέδειξαν σε όλο τον κόσμο ότι έχουν μάθει με ειρηνικό τρόπο να διεκδικούν και να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και την επικράτηση της δικαιοσύνης". 

Ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι αναμένεται η εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί από τους επιχειρηματίες να σεβαστούν τα δικαιώματα των λουομένων και τις συμβάσεις που θα υπογράψουν. 

"Ως νέα Δημοτική Αρχή έχουμε δηλώσει ότι είμαστε υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και συγχρόνως ότι δεν θα δεχτούμε τις καταστάσεις που επικρατούσαν τα προηγούμενα χρόνια σε αρκετές παραλίες του νησιού μας".