Ο Νίκος Ζιάβρας μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για τον σχεδιασμό που υπάρχει και τις κινήσεις που γίνονται

Με στόχο τη διατήρηση του βασικού κορμού

Ο σχεδιασμός της Ελλάς Σύρου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η διοίκηση έχει σηκώσει τα… μανίκια και έχει συνεχείς συνομιλίες με ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Ζιάβρας και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας θέλουν να κρατήσουν την ομάδα τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα την Ελλάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει ήδη εξασφαλίσει κάποιες θετικές απαντήσεις από ποδοσφαιριστές και είναι σε ανοικτή επικοινωνία με όλους όσους ενδιαφέρουν την ομάδα. Να σημειώσουμε εδώ πως ο κ. Ζιάβρας έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους Μουλαρά, Συριανό, Ζάχι, Οικονομόπουλο. Επίσης είναι κοντά στους Μηνά και μιλά με Μελισσόπουλο.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να τονίσουμε εδώ πως στην Ελλάς Σύρου δεν τρέχουν μόνο τα μεταγραφικά, καθώς η διοίκηση θέλει να κάνει κάτι ακόμη για να βοηθήσει το τοπικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ζιάβρας, θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες γνωστά.

Ο πρόεδρος της Ελλάς μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για τον σχεδιασμό της ομάδας, τους στόχους της, αλλά και με ποιους έχει έρθει σε επαφή.

“Βρισκόμαστε σε συνεχείς ομιλίες με ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν. Με τον προπονητή έχουμε συμφωνήσει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλη συνεισφορά, αλλά και ήταν καλοί χαρακτήρες. Ξέρετε εμείς πάνω από όλα θέλουμε καλούς ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Είμαστε σε καλό δρόμο στον σχεδιασμό μας, καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να κρατήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε”, τόνισε ο κ. Ζιάβρας, ο οποίος πρόσθεσε πως “κάνουμε το καλύτερο δυνατό, καθώς πρέπει τα πάντα να έχουν ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλουμε μία Ελλάς δυνατή και πιστεύω πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό. Ο κόσμος θα πρέπει να πιστέψει ακόμη περισσότερο στην ομάδα μας. Είναι σημαντικό για εμάς, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές μας να γνωρίζουμε πως έχουμε τη στήριξη του φίλαθλου κοινού του νησιού”.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Ζιάβρας αναφέρθηκε και στα σχέδια που υπάρχουν για το φετινό καλοκαίρι.

“Δουλεύουμε πάνω σε ένα πρότζεκτ το οποίο πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά το ποδόσφαιρο του νησιού μας. Απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να μιλήσουμε γι’ αυτά και επίσημα. Αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τον αρχικό μας σχεδιασμό, μέχρι τέλος του μήνα πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να πούμε περισσότερα”, επεσήμανε χαρακτηριστικά.