Συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης για τη διαμόρφωση του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Παραμένει στην Ελλάς Σύρου και ο Στέφανος Ζαφείρης

  • Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 25 Ιουν. 2024 - 7:34

Με αμείωτους ρυθμούς η διοίκηση της Ελλάς Σύρου προσπαθεί να κάνει πράξη την επιθυμία του προπονητή, Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ο οποίος εξαρχής έχει δηλώσει πως επιθυμεί την παραμονή των παιχτών που πρωταγωνίστησαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο δεξιό μπακ, Στέφανο Ζαφείρη, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Ζαφείρης πριν από τρία χρόνια ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας της Κ19 του Παναθηναϊκού. 

Επίσης, να τονίσουμε ότι εκτός από τις ανανεώσεις, η διοίκηση της Ελλάς Σύρου έχει ως στόχο να φέρει στην ομάδα και παίχτες, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν τη διαφορά και να ενισχύσουν σημαντικά τη δυναμικότητά της, προκειμένου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τη νέα σεζόν. 

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. 

Η ανακοίνωση της ομάδας 

”Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Ζαφείρη. 

Το 20χρόνο δεξί μπακ της ομάδας, θα είναι και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Υπενθυμίζεται πως πριν 3 χρόνια ήταν βασικό στέλεχος στην Κ19 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ενώ πριν δύο σεζόν αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό.  Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν!”.