Πρότυπο ΕΠΑΛ Σύρου: Αρχίζει η α΄ φάση των ηλεκτρονικών εγγραφών

  • Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024 - 19:47

Σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΠΑΛ Σύρου, από αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025, όσοι και όσες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη της σχολικής μονάδας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/.../eggraphe-ananeose-eggraphes-se... συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας E-eggrafes» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια. Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους στη Β' τάξη επιλέγουν Τομέα στο Π.ΕΠΑ.Λ Σύρου.

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να φοιτήσουν ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους στην Γ' τάξη επιλέγουν Ειδικότητα στο Π.ΕΠΑ.Λ Σύρου.

Η ηλεκτρονική εγγραφή - ανανέωση εγγραφής είναι υποχρεωτική για τη φοίτηση του μαθητή/τριας στην επόμενη τάξη και πρέπει να γίνει αυτή την περίοδο για να μην υπάρχει πρόβλημα με την έγκριση λειτουργίας των Τομέων/ Ειδικοτήτων.

Επισημαίνεται ότι από το έτος 2024-25 το ΕΠΑ.Λ Σύρου λειτουργεί εξολοκλήρου ως Πρότυπο ΕΠΑ.Λ (Π.ΕΠΑ.Λ). Πληροφορίες στο Π.ΕΠΑ.Λ Σύρου 9.00πμ με 13.00μμ, τηλ. 2281087835 και 2281082731.''

 

Ετικέτες: