Hermoupolis Heritage: Ανοίγει το "Καφέ Αμάν" στο μουσείο κλωστοϋφαντουργείας

  • Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024 - 08:29

Φέτος το καλοκαίρι, το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης ανοίγει το «Καφέ Αμάν», ένα αναψυκτήριο στον υπαίθριο χώρο του, που λειτουργεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 9 το βράδυ. Έτσι, μας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Μουσείο με έναν διαφορετικό τρόπο ή να το επιλέξουμε για μια ήσυχη βραδιά με νοσταλγικές νότες.

Το  «Καφέ Αμάν» είναι ιδανικό για να απολαύσουμε τοπικές γεύσεις κρασιού, ποτά και κοκτέιλ που συνοδεύονται από απαλή μουσικής εποχής με έμπνευση από τα παλιά καφέ αμάν και τα καφέ σαντάν. Μάλιστα, κάποιες βραδιές το ποτό μας θα συνοδεύουν σύνολα ζωντανής μουσικής.

Κατά τις ώρες λειτουργίας του, έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε ελεύθερα στους κυριότερους χώρους του, παίρνοντας μια γεύση από την αυθεντικότητά του, αλλά και από την ιστορία της συριανής κλωστοϋφαντουργίας 140 χρόνων που το Μουσείο αναδεικνύει. Κι αν θέλουμε να ζήσουμε την περίφημη βιωματική ξενάγηση του Μουσείου, σε μια πριβέ στιγμή, οι οικοδεσπότες θα μας καθοδηγήσουν πώς μπορεί αυτό να γίνει.

Ανάμεσα σε νήματα παγωμένα στον χρόνο, ανάμεσα σε μελωδίες που άλλοτε προτιμούσε η αριστοκρατική ή η εργατική τάξη, η Hermoupolis Heritage  μας προτρέπει να νιώσουμε το κλίμα εκείνης της εποχής , παρέα με καλούς φίλους ή εκλεκτούς συνεργάτες μας.

Ημέρες  λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο κ Κυριακή

Ώρες λειτουργίας: 21:00 - 01:00

Τιμή εισόδου 10€ με ποτό.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι το «Καφέ  Αμάν» δεν είναι κλεισμένο για ιδιωτική εκδήλωση.

Τηλ επικοινωνίας : 693 2651626