Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός της Μυκόνου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ζγκούρι και Παπαδόπουλος παρέμειναν στη Μύκονο

  • Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιουλ. 2024 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Μύκονο, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλει να προχωρήσει τον σχεδιασμό της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το συγκρότημα από το νησί των ανέμων, βέβαια, σε λίγες εβδομάδες αρχίζει προετοιμασία και η διοίκηση της ομάδας θέλει να έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές από την αρχή των προπονήσεων. Ωστόσο, θα γίνουν κινήσεις και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, μιας και η Μύκονος θέλει τη νέα σεζόν να μην μπει πάλι σε περιπέτειες και να κυνηγά την παραμονή της μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Αρχικός στόχος της διοίκησης της Μυκόνου είναι να τελειώσει με τις ανανεώσεις και στη συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ. Πάνω σ’ αυτό το κομμάτι η διοίκηση συμφώνησε με δύο σημαντικά… γρανάζια που έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό τα προηγούμενα χρόνια. Ο Αντώνης Ζγκούρι και ο Μάκης Παπαδόπουλος συμφώνησαν και θα παραμείνουν στο συγκρότημα από το νησί των ανέμων. Δύο αθλητές που έχουν δώσει σημαντικές βοήθειες στη Μύκονο. Ο Ζγκούρι αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νέστο Χρυσούπολης, Αιγινιακό, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ασπρόπυργος, Τρίγλια Ραφήνας και στη Σαντορίνη 2020.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Παπαδόπουλος βρίσκεται στη Μύκονο από το 2023 και έχει αγωνιστεί στη Βέροια και εν συνεχεία έπαιξε σε Αιγινιακό, Πλατανιά, Α.Ε. Σαντορίνης και Δόξα Δράμας.

 

Η σχετική ανακοίνωση της Μυκόνου για Ζγκούρι

Η ΑΕ Μυκόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ζγκούρι.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός θα φοράει για ακόμα μία χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας, και θα βοηθήσει στην προσπάθεια της στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας σε ομάδες όπως ο Νέστος Χρυσούπολης, Αιγινιακός, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ασπρόπυργος, Τρίγλια Ραφήνας και η Σαντορίνη 2020 προσφέρει ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, εύχεται στον Αντώνη να έχει υγεία, δύναμη και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως θα αγωνιστεί για τα χρώματα της ομάδας μας τιμώντας την ιστορία της.

 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου για τον Θωμά Παπαδόπουλο

Η ΑΕ Μυκόνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θωμά Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας για μία ακόμα χρονιά.

Να θυμίσουμε πως στην ομάδα μας ήρθε το 2023 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Βέροια και εν συνεχεία έπαιξε σε Αιγινιακό, Πλατανιά, Α.Ε. Σαντορίνης και Δόξα Δράμας από το καλοκαίρι του 2022.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, εύχεται στον Θωμά να έχει υγεία, δύναμη και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως θα αγωνιστεί για τα χρώματα της ομάδας μας τιμώντας την ιστορία της.

Ετικέτες: