Στον Πύργο ο Ένι Ταχιράι

  • Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιουλ. 2024 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Ο. Πύργου, καθώς, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον πρώτη αρχηγό του Ηλυσιακού, Ένι Ταχιράι.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας της Σαντορίνης.

Ο πρώην αρχηγός του Ηλυσιακού την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε συνολικά 28 συμμετοχές και η εμπειρία του θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ομάδα.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Ταχιράι έχει περάσει τόσο από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, όσο και από τον Άρη Πετρούπολης. Ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες του Παλαιού Φαλήρου και του Χαραυγιακού.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου

Ο Αθλητικός Όμιλος Πύργου Σαντορίνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ένι Ταχιράι.

Ο Ένι Ταχιράι έρχεται στην ομάδα μας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου πέρυσι αγωνίστηκε ως αρχηγός με τη φανέλα του Ηλυσιακού, όπου είχε ηγετικό ρόλο, καταγράφοντας 28 συμμετοχές.

Στην καριέρα του μετράει πολλούς τίτλους και διακρίσεις, καθώς αγωνιζόταν πάντα σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, έχοντας κυριαρχικό ρόλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου είναι η φυσική θέση που αγωνίζεται.

Ο Ταχιράι είναι 34 ετών και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα του στο αμυντικό και στο επιθετικό παιχνίδι,  αλλά και τη δυνατότητα που διαθέτει στο να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, αποτελώντας μία σημαντική μονάδα.

Εκτός τον Ηλυσιακό, όπου αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια, στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, του Άρη Πετρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου και του Χαραυγιακού.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Πύργου καλωσορίζουν τον Ένι Ταχιράι στην ομάδα και τη Σαντορίνη και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά.

 

Ετικέτες: