Έκλεισε Σαμπανίδη και ανανέωσε με Αρκούδα η Μύκονος

Την πρώτη μεταγραφή ανακοίνωσε η διοίκηση της Μυκόνου, η οποία τα βρήκε σε όλα με τον Νίκο Σαμπανίδη. Οι Μυκονιάτες το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνουν… αγώνα δρόμου, ώστε να κλείσουν όλες τις ανοικτές θέσεις που υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά και να διατηρήσουν τους αθλητές που αγωνίζονταν στην ομάδα την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Σαμπανίδης είναι ο πρώτος παίκτης που έρχεται στην ομάδα ως μεταγραφή τη φετινή χρονιά και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στους Μυκονιάτες.

Ο Ξανθιώτης επιθετικός άρχισε από τις ακαδημίες του ΑΟ Βιστωνίδας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΑΟ Ξάνθης με τον οποίο υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο στο πρωτάθλημα της Super League.

Έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Δόξα Δράμας, Αιγάλεω, Απόλλων Πόντου και ΑΟ Καβάλας. Έχει αγωνιστεί ως διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες (Κ17- Κ19 – Κ21) της Εθνικής μας ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της Μυκόνου προχώρησε και σε μία ανανέωση, μιας και συμφώνησε και με τον Αλέξανδρο Αρκούδα. Ο παίκτης θα συνεχίζει να φορά τα χρώματα της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να θυμίσουμε πως ο αθλητής αγωνίζεται στη θέση της άμυνας και κατά το παρελθόν έχει περάσει από την Προοδευτική, τον Παλληνιακό Άγιους Αναργύρους, τον Εθνικό, τη Νέα Αρτάκη, τη Θύελλα Καμαρίου και τον ΑΣ Σαντορίνη 2020.

 

 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου για την απόκτηση του Νίκου Σαμπανίδη

Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Σαμπανίδη.

Ο Ξανθιώτης επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Βιστωνίδας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΑΟ Ξάνθης με τον οποίο υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο στο πρωτάθλημα της Super League.

Έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Δόξα Δράμας, Αιγάλεω, Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου και ΑΟ Καβάλας.

Έχει αγωνιστεί ως διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες (Κ17- Κ19 – Κ21) της Εθνικής μας ομάδας.

Νίκο ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Για την Παραμονή του Αλέξανδρου Αρκούδα η διοίκηση της Μυκόνου αναφέρει

Η διοίκηση της ΑΕ Μυκόνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Αρκούδα.

Ο βράχος της άμυνας μας, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Προοδευτική, Παλληνιακό Άγιους Αναργύρους, Εθνικό, Νέα Αρτάκη, Θύελλα Καμαρίου και ΑΣ Σαντορίνη 2020. Είμαι μέλος του βασικού κορμού της ομάδας μας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις αυτά τα 2 χρόνια που βρίσκεται στη Μύκονο.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, εύχεται στον Αλέξανδρο να έχει υγεία, δύναμη και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως θα αγωνιστεί για τα χρώματα της ομάδας μας τιμώντας την ιστορία της.

Ετικέτες: