Αναγέννησί μας: Διαγράφεται ο κοινοτικός σύμβουλος Άνω Σύρου, Ευάγγελος Ρούσσος από την παράταξη

  • Σήμερα - 19:07

Διαγραφή του Ευάγγελου Ρούσσου από την παράταξη "Αναγέννησί μας", όπως γνωστοποιείται μέσω ανακοίνωσής της. 

"Ανακοινώνουμε ότι από σήμερα Σάββατο 13/07/2024, ο κοινοτικός σύμβουλος Άνω Σύρου κ. Ευάγγελος Ρούσσος δεν αποτελεί μέλος της δημοτικής παράταξης «Αναγέννησί Μας» διότι μέσω ενεργειών και ανακοινώσεών του έχει θέσει εαυτόν εκτός αυτής.

Επίσης, από σήμερα δεν μας εκπροσωπεί στα όργανα και στις επιτροπές του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στις οποίες συμμετέχει και δεν εκφράζει γραπτώς και προφορικώς την παράταξή μας. Εκφράζει πλέον μόνον τον εαυτό του πράγμα το οποίο πράττει εδώ και καιρό, ούτως ή άλλως. 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινοτικό συμβούλιο της Άνω Σύρου, στους θεσμούς και στους Δημότες, με γνώμονα την αποφυγή του περαιτέρω ευτελισμού της καθημερινής αυτοδιοικητικής ζωής, η σημερινή μας απόφαση αποτελεί μονόδρομο. Η συναδελφικότητα, η ενσυναίσθηση, η υπομονή, η ανοχή και η δημοκρατική αποδοχή διαφορετικών απόψεων έχει ένα όριο στον πολιτικό μας πολιτισμό. Αυτό ακριβώς το όριο το έχει ξεπεράσει προ πολλού η εν λόγω περίπτωση. Τέτοιες ή παρόμοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές".