Γκόγκου και Γάσπαρης στη Μύκονο

  • Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2024 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με δύο σημαντικές μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε η Μύκονος, η οποία ολοκληρώνει σιγά – σιγά το ρόστερ της. Η διοίκηση της ομάδας από το νησί των… ανέμων ενισχύει σημαντικά το ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα χρώματα της ομάδας της Μυκόνου θα φορούν τη νέα χρονιά ο Άγγελος Γάσπαρης και ο Ανέστης Γκόγκου.

Ο Γάσπαρης είναι 20 ετών και αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, ενώ ο Γκόγκου θα ενισχύσει τη Μύκονο από τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 20χρονος επιθετικός την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τα χρώματα του Παναργειακού, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα και της ΑΕΚ Τρίπολης.

Επιπλέον, ο 21χρονος νεαρός τερματοφύλακας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει κι από την ομάδα του Αλμυρού.

Η ανακοίνωση της Μυκόνου για τη συμφωνία με τον Άγγελο Γάσπαρη

Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελο Γάσπαρη.

Ο 20χρονος επιθετικός την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Παναργειακού με τον οποίο και κατέκτησε την άνοδο στην Super League 2 και έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ Τρίπολης.

Άγγελε ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου

“Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Γκόγκου

Ο 21χρονος νεαρός τερματοφύλακας, ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΟΦΗ όπου αγωνιζόταν εκεί για 10 χρόνια όμως προηγουμένως αγωνιζόταν για την εστία των Ασιτών και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του Αλμυρού.

Ανέστη ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Ετικέτες: