Συμπληρώνεται το πάζλ του ρόστερ για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα

Μπίντσης και επίσημα στην Ελλάς Σύρου

  • Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 22 Ιουλ. 2024 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην Ελλάς Σύρου ανήκει και επίσημα ο Γιάννης Μπίντσης, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει τον έμπειρο τερματοφύλακα. Ο 25χρονος γκολκίπερ έχει τεράστια εμπειρία, καθώς έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Μπίντσης έχει 46 συμμετοχές σε δύο χρόνια με τα χρώματα της ομάδας της Ρόδου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ελλάς Σύρου άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ομάδα του Φούφα και τα προσόντα του τον οδήγησαν την περίοδο 17-18 στην U-19 της Λάρισας.

Την περίοδο 2018-19 γύρισε στην πρώην ομάδα του κι από έκει την επόμενη περίοδο τον απέκτησε ο Διαγόρας. Αγωνιζόμενος με τα κυανέρυθρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για να πάει όμως την περίοδο 2022-23 στην Κοζάνη. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Διαγόρα για 2η φορά. Τη περσινή σεζόν ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1,88) έπαιξε στον Πιερικό (Γ’, 13 ματς) και τον Αιολικό Μυτιλήνης.

Από εκεί και πέρα, οι Συριανοί αναμένεται να ολοκληρώσουν σε πρώτη φάση τις μεταγραφικές τους κινήσεις με την απόκτηση ενός παίκτης που θα αγωνίζεται στην επίθεση. Φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις με παίκτη που συζητούν είναι σε καλό επίπεδο και αναμένονται τα τυπικά για να υπάρξει τελική συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να ανακοινωθεί.

 

 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

Ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπίντση.

Ο 25χρονος (γενν. 5/6/1999) τερματοφύλακας διαθέτει την εμπειρία της Super League 2, έχοντας αγωνιστεί με τον Διαγόρα Ρόδου (46 ματς) σε δύο διαφορετικές θητείες (2020-22 και 2022-23). Ο Μπίντσης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ομάδα του Φούφα και τα προσόντα του τον οδήγησαν την περίοδο 17-18 στην U-19 της Λάρισας.

Την περίοδο 2018-19 γύρισε στην πρώην ομάδα του κι από κει την επόμενη περίοδο τον απέκτησε ο Διαγόρας. Αγωνιζόμενος με τα κυανέρυθρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για να πάει όμως την περίοδο 2022-23 στην Κοζάνη. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Διαγόρα για 2η φορά. Τη Περσινή σεζόν ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1,88) έπαιξε στον Πιερικό (Γ’, 13 ματς) και τον Αιολικό Μυτιλήνης.

Γιάννη, καλώς ήρθες στη Σύρο και την Ελλάς Σύρου. Σου ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη σεζόν.”

Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ελλάς Σύρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Ελλάς Σύρου. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι είναι υψηλοί. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή και θα δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου. Να έχουμε όλοι μας υγεία και πιστεύω πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Ετικέτες: