Στον Φλοίσβο ο Γιώργος Παπαλεξίου

Στον νεοφώτιστο στη Volley League Α.Ο. Φλοίσβου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Παπαλεξίου. Ο Έλληνας κεντρικός έχει περάσει κι από την ομάδα του Φοίνικα Σύρου τις σεζόν 2021-23. Την περσινή αγωνιστική περίοδο άρχισε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, όμως στα μέσα της σεζόν πήγε να ενισχύσει τις προσπάθειες του Πήγασου Πολίχνης.

Η ανακοίνωση του Φλοίσβου για την συμφωνία του με τον Παπαλεξίου

ΑΟ Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Παπαλεξίου, ο οποίος θα ενισχύσει το σύλλογο τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο έμπειρος κεντρικός/ακραίος γεννήθηκε στον Κολινδρό Πιερίας, στις 28/08/1999 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε:
2023-2024 Πήγασος Πολίχνης
2023-2024 ΠΑΟΚ
2021-2023 Φοίνικας Σύρου
2020-2021 ΠΑΟΚ
2019-2020 Ολυμπιακός
2013-2018 Νίκη Αιγινίου

Ο ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ καλωσορίζει τον Γιώργο Παπαλεξίου στην οικογένεια του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Γιώργος Παπαλεξίου τόνισε:
«Αρχικά θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος θα φορέσω τη φανέλα του Φλοίσβου. Μία νεοφώτιστη ομάδα, που όμως με τις κινήσεις που έχει ήδη κάνει και το ρόστερ που δημιουργεί, δείχνει ότι έχει διάθεση για μία αξιόλογη πορεία. Έχουν προστεθεί στο ήδη αξιόλογο έμψυχο δυναμικό και άλλοι αρκετά καλοί παίκτες κι αυτό δείχνει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πλευράς των διοικούντων και του τεχνικού επιτελείου, για να μπουν σωστές βάσεις προκειμένου να έχουμε τη νέα περίοδο ένα σύνολο ανταγωνιστικό, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του πρωταθλήματος.
Εκείνο, βέβαια που εύχομαι είναι να έχουμε μία σεζόν με υγεία, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει όλους του στόχους που έχουν τεθεί».

Ετικέτες: