Εν Χορδαίς & Οργάνοις: Ημέρα χαράς η σημερινή!

  • Σήμερα - 14:10

Όπως έγραψε και ο Άκης Πάνου:

« ... και πες μου σε παρακαλώ, όταν το αλεύρι είναι καλό, πώς αυγαταίνει το κιλό, και βγαίνουνε δύο τόνοι ...»

Συγχαρητήρια στους μαθητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Συγχαρητήρια στα παιδιά που άντεξαν όλη αυτή την πίεση και το άγχος, στους γονείς για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Από το Τμήμα Λαϊκών Εγχόρδων, με δάσκαλο τον κ. Αρίστο Βαμβακούση και τον κ. Τάκη Φραγκού, συγχαρητήρια στον Θανάση, τον Κωνσταντίνο, τον Μιχάλη, και τον Ηλία ο οποίος πέρασε Πανελλαδικά 1ος σε σειρά επιτυχίας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην Άρτα.

Από το Τμήμα Ελεύθερου Σχεδίου, με δασκάλα την κα Αγνή Ρούσσου , συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο, τον Αντώνη, την Βικτώρια, την Γιάννα, την Δανάη, την Ειρήνη, την Ένη, την Ζωή, την Λοριάνα, την Φανή, που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους υψηλούς τους στόχους. Οι μελλοντικοί αρχιτέκτονες και μηχανικοί σκορπίζονται από τον Βορρά μέχρι τον Νότο στα Πολυτεχνεία της χώρας.

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς, και είμαστε σίγουροι ότι ανοίγονται λαμπρά μονοπάτια για όλους σας στο μέλλον. Όπως και οι προηγούμενοι απόφοιτοι, ελπίζουμε και εσείς να μας θυμάστε σε κάθε επιστροφή σας στο νησί.

Ελπίζουμε η Μουσική και το Ελεύθερο Σχέδιο να επιστρέψουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ειδικά όσο απαιτούνται ως ειδικά μαθήματα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια κάποιου να φτάσει το όνειρο του.

Με αγάπη και τις καλύτερες ευχές για όσα καλά έρχονται !