Στις 18:30 η επίσημη πρώτη στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων

Αρχίζει προετοιμασία η Ελλάς Σύρου

  • Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουλ. 2024 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Πατούν χορτάρι οι παίκτες της Ελλάς Σύρου, καθώς σήμερα Δευτέρα αρχίσει στις 18:30 η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα μπουν με στόχο να δημιουργήσουν και πάλι ένα ισχυρό… μέταλλο, το οποίο θα διεκδικεί όλους τους αγώνες.
Να σημειώσουμε εδώ πως η Ελλάς στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τερμάτισε στην τέταρτη θέση και μάλιστα οι αντίπαλοί της μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε καθ’ όλη τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς.
Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας θα έχει στη διάθεσή του τους περισσότερους παίκτες που είχε και πέρσι κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τους γνωρίζει και να έχουν αναπτύξει μαζί του μία καλή χημεία. Αυτό, άλλωστε, έπαιξε και ένα πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του και όλοι μαζί δουλεύουν ως μία μεγάλη… οικογένεια.
Από την πλευρά της, η διοίκηση κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο της Σύρου, να βρεθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο γήπεδο της Ερμούπολης, ώστε να δώσουν όλοι μαζί ένα πρώτο ζεστό… χειροκρότημα.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σταθούμε στους στόχους που έχουν τεθεί τόσο από το τεχνικό επιτελείο, όσο κι από τη διοίκηση. Άπαντες θέλουν να συνεχίσουν πάνω στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστεί τον κόσμο της και ταυτόχρονα να διεκδικεί τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζιάβρας μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για την επίσημη… πρώτη και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο της Ερμούπολης.

“Ξεκινάμε τη χρονιά με αρκετή όρεξη για δουλειά. Είμαστε σε ένα καλό σημείο και πιστεύω πως όλα θα πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος από την πλευρά του εκτίμησε την περσινή μας προσπάθεια και φέτος θα μας αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο. Σήμερα στις 18:30 θα ξεκινήσει η προετοιμασία κι άπαντες μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο να δουν από κοντά την ομάδα μας. Η Σύρος πρέπει και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να διατηρήσουμε την ομάδα στην Εθνική κατηγορία. Πρέπει και το αξίζουμε ως νησί”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιάβρας.