Μίσθωση ακινήτου, από τον Δήμο Τήνου, στον οικισμό του Σκαλάδου στην Δημοτική κοινότητα Κώμης της Δημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου Τήνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

Α.Π.: 11020

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/07/2024

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ

ΤΟΥ ΣΚΑΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΜΗΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

φανερή, προφορική , μειοδοτική δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου, από τον Δήμο Τήνου, στον οικισμό του Σκαλάδου στην Δημοτική κοινότητα Κώμης της Δημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου Τήνου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν έγγραφη πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι μέχρι τις 09/08/2024. Οι προτάσεις ενδιαφέροντος (όχι οικονομικές) κατατίθενται εντός σφραγισμένου φακέλου στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

Το κάθε προσφερόμενο ακίνητο (αγροτεμάχιο ή οικόπεδο) πρέπει απαραιτήτως να βρίσκεται στον οικισμό του Σκαλάδου ή σε απόσταση 100 μέτρα από τον οικισμό, να έχει επιφάνεια από 800.μ. έως και 4.000τ.μ. και να πληροί τις λοιπές προϋποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 1 της διακήρυξης, αντίγραφο της οποίας παρέχεται από την γραμματεία του Δήμου , ημέρες εργάσιμες και ώρες γραφείου, διεύθυνση: Ευαγγελιστρίας 72, τηλέφωνα 2283360100, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.dimostinou.gr

Ο φάκελος υποβολής προσφοράς υποβάλλεται σφραγισμένος και περιλαμβάνει την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (υπόδειγμα περιλαμβάνεται στην τελευταία σελίδα της διακήρυξης), η οποία πρέπει να αναγράφει τη λεπτομερή περιγραφή του προσφερόμενου ακινήτου και την ακριβή θέση στην οποία αυτό βρίσκεται και υποφάκελο με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά όπως αυτά αναγράφονται στο άρθρο 2.4 της υπ’ αριθ. 10939/25-07-2024 διακήρυξης (ΑΔΑ: Ρ9ΗΞΩΗ6-ΣΣΡ).

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη διαδικασία της δημοπρασίας περιλαμβάνονται στην διακήρυξη, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο Δήμο Τήνου, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην ιστοσελίδα του Δήμου και χορηγείται δωρεάν από τη Γραμματεία.

Ο Δήμαρχος Τήνου

Παναγιώτης Κροντηράς

Αριθμός Φύλλου: 
6424