Η Ευδοκία Κατσάνη νέα πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο. Κ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πανναξιακό Α.Ο.Κ.. Στις εκλογές ψήφισαν 175 μέλη του Συλλόγου, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός αν θεωρήσουμε πως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι υποχρεώσεις για το μέλλον είναι πάρα πολλές. Πρώτος σε ψήφους θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συσταθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Νέα πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού είναι η Ευδοκία Κατσάνη, η οποία μάλιστα θα κληθεί να συγκαλέσει το πρώτο Δ.Σ.

 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού Α.Ο.Κ.

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή προσέλευση κόσμου, 175 ατόμων μέσα στην καρδία της τουριστικής περιόδου, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Νέα πρόεδρος για τον Πανναξιακό μας η Ευδοκία Κατσάνη.

Από τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ. πρώτος στην προτιμήση του κόσμου αναδείχθηκε ο Γιωργος Μαστρογιαννόπουλος ενώ εκλέγονται οι κάτωθι με αλφαβητική σειρά:
Αδελφουλάκος Δημήτρης
Δημητροκάλλης Ασημακης
Καλαβρός Παναγιώτης
Καπρή Φωτεινή
Μαστρογιαννόπουλος Γιώργος
Πολυκρέτη Νικολέτα
Τσεσμελής Αντώνης
Τσουτσάνης Ιωάννης
Αναπληρωματικα μέλη:
Αγγελή Αρχοντιά
Κεραμιώτης Δημητρης
Μαστρογιαννοπουλος Κωνσταντίνος
Ορφανος Μανώλης
Τις επόμενες ημέρες η Πρόεδρος του συλλόγου θα συγκάλεσει Δ.Σ. για να ορίσει τις θέσεις και τις αρμοδιότητες του νέου Δ.Σ.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την δικηγόρο κ. Μάρκου Μαρία, τον καθηγητή κ. Γιοσμά Ιωάννη, τον πρωην προεδρο και μελος παλαιοτερων Δ.Σ. κ. Κεφαλιανό Γιώργο, καθώς και τον Τζιώτη Γιάννη για την βοήθεια τους στην εκλογική διαδικασία.
Φυσικά τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που τίμησε χθες τις εκλογές του συλλόγου μας και ήρθε να ψηφίσει.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί να πάμε τον Πανναξιακό μας ψηλότερα!
Όλο το νησί μαζί!