Μη επισκέψιμος ο ναός από 25 Αυγούστου έως και Νοέμβριο

Καθεδρικός ναός Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου: Αρχίζουν τέλος Αυγούστου εργασίες αποκατάστασης αγιογραφιών

  • Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024 - 11:58

Μη επισκέψιμος θα είναι από τις 25 Αυγούστου ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρου, καθώς αρχίζουν εργασίες αποκατάστασης των αγιογραφιών της οροφής του. 

Η ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους ενορίτες μας, καθώς και τους επισκέπτες, ότι μετά από την τέλεση της καθιερωμένης Κυριακάτικης θείας Λειτουργίας στις 11.15 το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2024, ο Ιερός καθεδρικός Ναός του Αγίου Γεωργίου δεν θα είναι πλέον επισκέψιμος, διότι θα παραμείνει κλειστός έως τις αρχές Νοεμβρίου καθώς θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης των αγιογραφιών της οροφής, με μέριμνα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι λειτουργικές συνάξεις της Ενορίας μας θα τελούνται στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Καρμήλου, (κάτω από την πρώην Μονή Ιησουιτών) ο οποίος θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά από τις 8.00 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ. για τους επισκέπτες και ευλαβείς.

Το Κέντρο Ιστορικών Μελετών της Καθολικής Επισκοπής Σύρου (Κ.Ι.Μ.Κ.Ε.Σ), το οποίο στεγάζεται δίπλα στον Ναό του Αγίου Γεωργίου θα παραμείνει ανοιχτό, καθημερινά από τις 6.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως.

Από το γραφείο της ενορίας