Η Σύρος υποδέχεται για πρώτη φορά το Run Greece

  • Σήμερα - 8:31

Η Σύρος θα είναι από φέτος μία από τις έξι πόλεις της Ελλάδας που θα φιλοξενήσουν για φέτος την εμβληματική σειρά αγώνων δρόμου του ΣΕΓΑΣ με την επωνυμία "Run Greece", καθώς στις 5 Οκτωβρίου η πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα διοργανώσει τον φημισμένο αγώνα δρόμου.

Με αυτόν τον τρόπο οι Κυκλάδες εντάσσονται για πρώτη φορά στον χάρτη των Run Greece μαζί με τον Πειραιά, το Ηράκλειο, το Ναύπλιο, τα Τρίκαλα και την Αλεξανδρούπολη.

Το στοίχημα για τη Σύρο και τις Κυκλάδες να διοργανωθεί ένας αγώνας υψηλού επιπέδου που θα προσελκύσει αθλητές και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και ο παράγων νησιωτικότητα να λειτουργήσει θετικά και όχι ανασταλτικά για αυτή την διοργάνωση αυτή.

Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστούν τον νέο δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Αλέξη Αθανασίου ο οποίος με μεγάλο ζήλο και ενθουσιασμό δέχτηκε την πρόταση του ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση ενός αγώνα δρόμου αυτού του βεληνεκούς στην πόλη του και το Δημοτικό Συμβούλιο που υπερψήφισε και αποδέχτηκε την εισήγηση του Δημάρχου. Αρωγός στην νέα αυτή αθλητική δράση για τις Κυκλάδες θα είναι, όπως πάντα σε αντίστοιχες διοργανώσεις η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

Ρόλο στην ένταξη της Σύρου στον κύκλο των αγώνων "Run Greece", έπαιξε η παρουσία του τοπικού αθλητικού συλλόγου "Δρομείς Σύρου", οι οποίοι με την τεχνογνωσία και την πείρα που έχουν από ανάλογες εκδηλώσεις που διοργανώνουν στο νησί εδώ και αρκετά χρόνια, αναμένεται να συμβάλουν αποφασιστικά στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

Ήδη οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον αγώνα έχουν ανοίξει από τις 19 Αυγούστου, περισσότερες πληροφορίες στο link.

Ετικέτες: