Στην Άνδρο ο Γ. Βρούτσης για τον 57ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα

  • Σήμερα - 10:46

Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο και την Κυριακή 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου 2024, θα επισκεφθεί το νησί της Άνδρου για να παραστεί στον 57ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής», που συνδιοργανώνεται από τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, με ανεκτίμητη προσφορά στον Αθλητισμό της Πατρίδας μας, και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Στον φετινό αγώνα θα συμμετέχει σχεδόν όλος ο αγωνιστικός στόλος της χώρα μας, ενώ τα πληρώματα θα στελεχώνουν ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης αλλά και συμμετοχές από το εξωτερικό. Όλοι τους έμπειροι ιστιοπλόοι, ολυμπιακών κατηγοριών και «ανοικτοθαλασσίτες».

Ο κ. Βρούτσης στο ταξίδι του θα συνοδεύεται από την Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση Έλενα Ξενάκη και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Νέων στην Ιστιοσανίδα Λεωνίδα Τσορτανίδη.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με την Έπαρχο Άνδρου Άννα Βρεττού, το Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, με διοικήσεις αθλητικών σωματείων, καθώς και με φίλους και κατοίκους.