Συνεχίζει στην Ελλάς Σύρου η Άννυ Λίτση

  • Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024 - 06:12

Εκτός από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, η διοίκηση της Ελλάς Σύρου, προσπαθεί να προσφέρει στους αθλητές της όλες εκείνες τις συνθήκες, προκειμένου αναπόσπαστοι να επικεντρώνονται στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Συριανοί ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τη μασέρ – φυσικοθεραπεύτρια, Άννυ Λίτση, η οποία βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας και την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

"Η Άννυ όντας η ίδια η αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις και εμπειρία, θρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και κατάρτιση για τις ανάγκες του αθλητή", αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ομάδας.

Άλλωστε, η διατήρηση στις τάξεις της Ελλάς Σύρου τόσο του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, όσο και του υπόλοιπου προπονητικού τιμ, αποδεικνύουν πως η διοίκηση της ομάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να χτιστούν γερές βάσεις, για να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο και τη νέα αγωνιστική σεόν.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Ο ΑΠΌ ΕΛΛΑΣ Σύρου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με την Μασέρ/Φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας μας Άννυ Λίτση, η οποία και την περσινή χρονιά, βρισκόταν στον προπονητικό τιμ του Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Η Άννυ Λίτση θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο. Η Άννυ όντας η ίδια η αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις και εμπειρία, θρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και κατάρτιση για τις ανάγκες του αθλητή. Την Ευχαριστούμε που βρίσκεται στο κορμό ενός από τα αρτιότερα προπονητικά ρόστερ, που απαρτίζονται από παιδαγωγούς και άξιους επαγγελματίες.