Τον Βαγγέλη Μάντζαρη απέκτησε ο Α.Ο. Μυκόνου

Αν δεν είναι η μεγαλύτερη, σίγουρα συγκαταλέγεται μέσα στις κορυφαίες μεταγραφές όλων των εποχών σε κυκλαδίτικο επίπεδο. Ο Βαγγέλης Μάτντζαρης θα είναι παίκτης του Α.Ο. Μυκόνου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας αθλητής επέστρεψε στη χώρα μας για να φορέσει τα χρώματα της Μυκονιάτικης ομάδας.

Πρόκειται για έναν αθλητή, ο οποίος έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες, καθώς ως παίκτης του Ολυμπιακού έχει σηκώσει δύο φορές την Ευρωλίγκα, ενώ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας κι ένα Διηπειρωτικό.

Η ομάδα της Μυκόνου, που αγωνίζεται στην Elite League (Α2), ουσιαστικά με τη νέα μεταγραφική της… βόμβα βάζει τον πήχη ψηλά, μιας και πλέον είναι ξεκάθαρος ο στόχος της κατάκτησης μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στη μεγαλύτερη κατηγορία μπάσκετ της χώρας.

Ο 34χρονος γκαρντ έχει ύψος 1.96 και έχει φορέσει 78 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Ταυτόχρονα, εκτός από τον Ολυμπιακό, όπου έκανε και τη μεγάλη καριέρα, έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, το Περιστέρι, τον Ιωνικό Νίκαιας, αλλά και έχει αγωνισθεί σε ομάδες της Ιταλίας της Πολωνίας, αλλά και της Κολομβίας και της Ρωσίας. 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου

«Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου έχει την χαρά να ανακοινώνει σήμερα την προσθήκη του 34χρονου guard ύψους 1.96μ Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής αθλητής, με 78 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει κατακτήσει 2 φορές την Euroleague με τον Ολυμπιακό και 3 πρωταθλήματα Ελλάδος -κατά τη θητεία του από το 2011 μέχρι το 2019- με πολλές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Στην Basket League έχει αγωνιστεί επίσης με το Περιστέρι, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα και τον Ιωνικό Νικαίας καθώς και στο εξωτερικό σε Ιταλία, Πολωνία, Κολομβία και Ρωσία.

Βαγγέλη καλώς όρισες στην ομάδα και καλώς να σε υποδεχτούμε όλοι στο νησί. Προχωράμε όλοι μαζί για μια μεγάλη χρονιά».

Ετικέτες: