Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 0-9 της ΑΠΣ Κύθνου

Εύκολη πρόκριση για την Ελλάς Σύρου

  • Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 18 Σεπ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων βρίσκεται η Ελλάς Σύρου, μετά την εύκολη επικράτησή της απέναντι στην Κύθνο με 0-9. Η τοπική ομάδα φιλοξένησε στο γήπεδο του Μέριχα την ομάδα της Σύρου στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του θεσμού.

Για την Κύθνο ο αγώνας αυτός ήταν μία… γιορτή, καθώς φιλοξένησε στο νησί μία ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μην ξεχνάμε πως το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα την περυσινή αγωνιστική περίοδο πρωταγωνίστησε στην κατηγορία και ταυτόχρονα έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι Συριανοί όπως ήταν φυσικό είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ταυτόχρονα δόθηκε στον κ. Χριστοφιλέα η ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Η Ελλάς από την αρχή μπήκε δυνατά, καθώς ήθελε να κλειδώσει από νωρίς την υπόθεση πρόκρισης και στη συνέχεια να παίξει συντηρητικά. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την ιστορία 0-4 και τα γκολ του αγώνα τα σημείωσαν οι: Παλαμούτσης (2), Οικονομόπουλος (2), Καλός, Δαλαμήτρας, Τσεβάς, Κασάπης και Παυλόπουλος.

Τέλος,  πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Λαρεντζάκης απέμεινε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Ελλάς Σύρου, Νίκο Ζιάβρα, για την πολύτιμη προσφορά του στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αλλά και την επιτυχία της ομάδας του.

ΑΠΣ Κύθνου – Ελλάς Σύρου 0-9

Διαιτητική τριάδα: Δημητρακόπουλος, Γαρδέρη, Μανωλήκα.

ΑΠΣ Κύθνου (Λυριτζής): Γκούμας, Λαρεντζάκης Π., Ψαρράς, Τσιρδήμος, Λαρεντζάκης Α., Φιλιππαίος, Μπακογιάννης, Λαρεντζάκης Κ., Ηλιού, Δανιήλ, Μαρτίνος.

Έπαιξαν και οι: Δεληγιαννάκης, Γονιδάκης, Λαρετζάκης Κ., Λαρεμτζάκης Γ., Φιλιππαίος Π.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μπίντσης, Τσεβα, Παράβαλος, Γονιοτάκης, Οικονομόπουλος, Μπόσιο, Παλαμουτσής, Γιάκος, Κασάπης, Καλός, Δαλαμήτρας

Στο ημίχρονο έγιναν όλες οι αλλαγές και χρησιμοποιήθηκαν οι: Ζάχι, Παυλόπουλος, Ρούσσος, Λογαράς, Ζαφείρης