Πρεμιέρα με νίκη στο Κ14 για τον Αίαντα Σύρου

  • Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 23 Σεπ. 2024 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Κ14 ο Αίας Σύρου, ο οποίος επικράτησε στο ντέρμπι επί της Α.Ε. Μυκόνου με 3-1. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια το τρίποντο της νίκης. Από την άλλη πλευρά, η Μύκονος προσπάθησε να σταθεί στο παιχνίδι, και παρόλο που είχε μείνει νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, όμως στη συνέχεια δεν είχε τη δύναμη να ακολουθήσει σε ρυθμό τους γηπεδούχους.

Ο Αίας προηγήθηκε στο σκορ με τον Νομικό στο 2’, έπειτα από μία ωραία προσπάθεια, όμως στο 12’ η Μύκονος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με 1-1, έπειτα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητσάντου.

Οι Συριανοί στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν τους φιλοξενούμενους πάνω από το μισό γήπεδο και η πίεση αυτή απέφερε καρπούς στο 34’, όταν και πάλι ο Νομικός με πλασέ έβαλε το συγκρότημα του κ. Ρούσσου μπροστά και πάλι στο σκορ με 2-1.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ και να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους.

Στο 38’ ο Αίας με τον Ζαράνη διαμόρφωσαν το τελικό 3-1, έπειτα από μία ωραία προσπάθεια.

Τέλος, θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι είχαμε και δύο νέους διαιτητές, με τον Μανουδάκη και την Τιμονίδου να κάθονται στις πλάγιες γραμμές και να έχουν μία άκρως θετική εικόνα στο ντεμπούτο τους. 

 

Αίας Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου 3-1

Διαιτητής: Ζαράνης, βοηθοί: Μανουδάκης-Τιμονίδου

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Αζιζάι, Ζαράνης, Χατζαντώνης, Μανθόπουλος, Μαύρος, Καλμπουράκης, Κάκαλης, Κοντός, Νομικός, Ντάσιος, Γυφτάκης

Μπάκι, Δημητράτος, Πετσοπούλης, Νικόλαος, Λάμπρου

Α.Ε Μυκόνου: Κωστίμπας, Ντάτσι, Αμποιρίδης, Μητράι, Κεφαλάς, Μαλάμης, Ντραγκότι, Βαρβούνης, Κυπραίος, Δημητσάντος, Κουσαθανάς

Βαρβούνης Τ, Μέτσο, Βλαστάρης, Πολυχρονίου, Κουσαθανάς Μ, Γεωργίου