“Χειροποίητα καμώματά” για δεύτερη χρονιά

Μετά την επιτυχία και τη θερμή αγάπη που δέχτηκαν από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Άνω Σύρου, η Ελίζα Ξανθάκη και ο Ζαννής Ρούσσας επέστρεψαν φέτος στην αίθουσα “Πιάτσα” για να παρουσιάσουν τα ανανεωμένα “χειροποίητα καμώματά” τους.

Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα με την υπογραφή της κ. Ξανθάκη, εμπνευσμένοι πίνακες και συνθέσεις από τον κ. Ρούσσα αποτελούν μια δροσερή, ανάλαφρη, ευχάριστη και νησιώτικη νότα για όσους θελήσουν να επισκεφτούν τον μεσαιωνικό οικισμό και να περιπλανηθούν στα σοκάκια του.

Σε δηλώσεις της στην “Κοινή Γνώμη”, η κ. Ξανθάκη εμφανίζεται ικανοποιημένη από την αγάπη του κοινού, το οποίο για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδηλώνει τον θαυμασμό και την προτίμησή του σε πρωτότυπες αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν για την φρεσκάδα και τη δημιουργικότητά τους.

“Όλα τα έργα μας είναι καινούρια, γιατί προσπαθήσαμε να έχουμε μία καινούρια γκάμα, ώστε να μην επαναληφθούμε και να μην παρουσιάσουμε στο κοινό, κάτι που έχει ξαναδεί.

Τα “χειροποίητα καμώματα” υποδέχονται καθημερινά τους φίλους τους 19:00 – 23:00 και θα θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 31 Αυγούστου.