Εγκαίνια της Ομαδικής έκθεσης "Αόρατα Νησιά" 

Τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης του Ορίζοντα Γεγονότων σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Πινακοήθηκη Κυκλάδων.

Την έκθεση πλαισιώσουν οργανωμένες παράλληλες δράσεις μουσικής, λόγου, performances και εφήμερα έργα τοπίου από ομάδες φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο, με την καθοδήγηση της Καθηγήτριας των Καλών Τεχνών Αγγελικής Μπρισνόβαλη, ως αποχαιρετισμός στις ελεύθερες παραλίες.

Στα εγκαίνια παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Θάνος Φώσκολος, του οποίου η εικαστική έκθεση είχε την αμέριστη συμπαράσταση στο Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, ο οποίος είναι και ο χορηγός του καταλόγου. 

Υπήρξε ζωντανή μουσική κατά την διάρκεια της έκθεσης. Οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν έργα video-art, φωτογραφίας, γλυπτικής, ζωγραφικής, κατασκευών κτλ

Η καταγραφή των 3μερων δράσεων νησιώτικης μουσικής,(τσαμπούνες) θα καταγραφεί σε Βίντεο και θα παρουσιαστεί στον χώρο έρευνας και αρχιτεκτονικής, Storefront for Art & Architecture, στο Μανχάταν (ένα ακόμα νησί) της Νέας Υόρκης. 

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 14 Οκτωβρίου με ώρες λειτουργίας: 18:00 – 22:00.

Ετικέτες: