Τουριστικοί πράκτορες από την Κορέα σε Μύκονο και Σαντορίνη

Ταξίδι εξοικείωσης στα “διαμάντια” των Κυκλάδων

Τη Μύκονο επισκέφτηκαν για δύο ημέρες τουριστικοί πράκτορες VIP από την Κορέα, στο πλαίσιο του Ταξιδιού Εξοικείωσης που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines σε συνεργασία με την Life Think, εταιρία Digital Marketing, και το ταξιδιωτικό γραφείο The Travel Company.

Η 12μελής αποστολή αποτελούταν από πράκτορες VIP από την Κορέα, άτομα από την Turkish Airlines, συμπεριλαμβανομένης της γενικής διευθύντριας Gulay Ozturk, την υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας Life Think, Αφροδίτη Δελλαπόρτα και τον Νίκο Μπόλια, εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού γραφείου “The Travel Company”. Τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη Μύκονο, να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και να επιθεωρήσουν κάποια από τα πολλά ξενοδοχεία της. Επιπρόσθετα, το Luxury Travel ανέλαβε τη μεταφορά και ξενάγηση στο νησί και το Μουσείο της Δήλου.

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Μυκόνου

Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μιλτιάδη Ατζάμογλου, οι άνθρωποι της αποστολής μίλησαν για διάφορα θέματα που αφορούν στις υπηρεσίες των πρακτορείων και έλαβαν αναμνηστικά δώρα. Η Δ/ντρια της Turkish Airlines Αθηνών, Gulay Ozturk, αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του νησιού, τα οποία στηρίζουν το τουρισμό και έθεσε ζητήματα όπως η σύνδεση της Μυκόνου με απευθείας πτήσεις από Κωνσταντινούπολη, θέμα το οποίο τόνισε και ο κ. Κουκάς από την πλευρά του.

Στη συνέχεια η αποστολή απήλαυσε το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο στον Άγιο Ιωάννη, όπου το Εστιατόριο Hippie Fish πρόσφερε κοκτέιλ.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που προσφέρθηκε από το εστιατόριο Κουρσάρος, στη Χώρα της Μυκόνου, παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος ξενοδόχων της Μυκόνου και Δημοτικός Σύμβουλος, Μιχάλης Αποστόλου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σύντομα το ιστορικό του νησιού και τις δυνατότητες του για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν σε ανάλογο ταξίδι οι Γενικοί Διευθυντές των VIP τουριστικών γραφείων της Κορέας, καθώς και η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines Αθήνας.

Στην υλοποίηση της δράσης συνέβαλαν πολλοί τοπικοί παράγοντες και επιχειρήσεις, όπως ο Δήμος Μυκόνου, η Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου, το Luxury Travel, το εστιατόριο Κουρσάρος, το εστιατόριο Hippie Fish, το ξενοδοχείο Semeli, το ξενοδοχείο Bill & Coo, το ξενοδοχείο Rocabella, το ξενοδοχείο Petinos και το ταξιδιωτικό γραφείο The Travel Company Αθηνών.

Συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Αμέσως μετά την επίσκεψη της στο νησί, η αποστολή αναχώρησε για την Σαντορίνη, όπου ακολούθησε αντίστοιχο πρόγραμμα γνωριμίας με το νησί. Στο πλαίσιο της γνωριμίας των Κορεατών VIP πρακτόρων με το νησί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γραμματέα Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντρέα Πατηνιώτη, όπου τέθηκαν θέματα όπως η σύνδεση Σαντορίνης- Μυκόνου με τη βοήθεια της Turkish Airlines και η σύνδεση Σαντορίνης με απευθείας πτήσεις από Istanbul.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που προσφέρθηκε από το εστιατόριο Ελιά του ξενοδοχείου Petit Palace Suite,s μέλος του ομίλου Caldera collection, ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης παρουσίασε σύντομα το ιστορικό του νησιού και τις δυνατότητές του. Στο δείπνο παραβρέθηκαν δέκα πράκτορες VIP από την Κορέα και τέσσερα άτομα από την Turkish Airlines και τα τουριστικά γραφεία Life Think Travel και The Travel Company, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Caldera Collection αλλά και η υπεύθυνη πωλήσεων του ξενοδοχείου Μystique.

Στην υλοποίηση της δράσης συνέβαλαν πολλοί τοπικοί παράγοντες και επιχειρήσεις. Από την πλευρά του, ο Δήμος Σαντορίνης παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο Άπειρον, ενώ η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο Ελιά, διαμονή στο Mystique και στο Canaves.

Ετικέτες: