Παραλήψεις και... διορθώσεις στις διαγραμμίσεις των δρόμων της Ερμούπολης

Σβήσε – Γράψε

Διορθωμένες παρατηρούνται αρκετές από τις πρόσφατα επισημασμένες διαγραμμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Σύρου, ενώ δεν λείπουν τα λάθη και οι... παραλήψεις.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, κάτι ειχε πάει στραβά με την διαγράμμιση της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμόυ παραγωγής της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τα «παλιά λάθη» να σβηστούν και να επισημαθνεί εκ νέου και σωστότερα το συγκεκριμένο κομμάτι. Το ειδικό όχημα πέρασε, επίσης, πάνω από το σημείο του δρόμου, όπου μόλις είχε ασφαλτοστρωθεί, καθώς πριν είχαν πραγματοποιηθεί έργα, με την μπογιά να βάφει κυρίως μικρά χαλίκια, τα οποία αποκολλούνταν με την διέλευση των οχημάτων.

Όσο για την Ακτή Πέτρου Ράλλη, η ροή της διαγράμμισης δεν φάνηκε να διακόπτεται από τυχόν εμπόδια, όπως ένα φρεάτιο ή ένα μικρό χαλάκι, το οποίο είχε τοποθετηθεί επί του δρόμου, μπροστά από επιχείρηση εστίασης που δραστηριοποιείται στο σημείο. Συγκεκριμένα, με την αφαίρεση του χαλιού διακόπτεται η διαγράμμιση, γεγονός που πιθανότατα σημαίνει ένα επιπλέον δρομολόγιο για το ειδικό όχημα του Δήμου.

Ετικέτες: