Κοπή πίτας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Μία “αγκαλιά” για την Υγεία

Το επαγγελματικό σθένος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων, καθώς και την ανιδιοτελή παρουσία και προσφορά φίλων και δωρητών του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου εξήρε ο διοικητής, Γιάννης Πετράκης στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας το μεσημέρι της Παρασκευής στον ισόγειο χώρο του Ιδρύματος.

Παρουσία των Επισκόπων των δύο Εκκλησιών, του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη, του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργου Μαραγκού αλλά κι άλλων εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία και δωρητή του Νοσοκομείου, Γιώργου Βακόνδιου αλλά και πολλών εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, με τον κ. Πετράκη να προχωρά σε έναν συνοπτικό απολογισμό των πεπραγμένων του παρελθόντος έτους. Μεταξύ άλλων, ο διοικητής ανέφερε με αριθμητικά δεδομένα το σύνολο των ιατρικών περιστατικών που καλύφθηκαν ενώ μίλησε για την ενεργοποίηση του αξονικού τομογράφου με τη λήψη των απαραίτητων αδειοδοτήσεων, την πιστοποίηση τεσσάρων τμημάτων του Νοσοκομείου, την ενεργοποίηση της κουζίνας αλλά και για τη διεξαγωγή και συμμετοχή σε αρκετά – αυξημένης σημασίας – συνέδρια, μιλώντας ακόμη και για τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Άξιο αναφοράς υπήρξε το γεγονός της απονομής τιμητικής πλακέτας στις δύο εκπροσώπους του Κληροδοτήματος “Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη”, για την πολυετή αρωγή προς το Ίδρυμα ενώ ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον κ. Βακόνδιο, τόσο για τη στήριξή του έως σήμερα, όσο όμως και για τη μελλοντική καθώς όπως ο υποψήφιος βουλευτής γνωστοποίησε, μέσω εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο του φαρμάκου, θα προσφερθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η απαιτούμενη προμήθεια ινσουλινών. Επιπλέον αυτού, επεσήμανε πως θα σταλούν ακόμη και τα απαραίτητα υλικά για την ολοκλήρωση των εργασιών του βαψίματος των υπόλοιπων χώρων του Νοσοκομείου.

Κρίνεται αναγκαίο να τονισθεί, πως παρέστησαν στην εκδήλωση και οι υποψήφιοι βουλευτές του Σύριζα, Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός, οι οποίοι χαιρέτησαν τους παρευρισκομένους, ενώ διακριτική υπήρξε η παρουσία και του υποψηφίου, Αντώνη Συρίγου.

Ετικέτες: