Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου αποφάσισε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να δοθεί συνέντευξη τύπου

Να καλύψει το χαμένο χρόνο

Ο Φοίνικας Σύρου εδώ και λίγες ώρες φώναξε... παρών και ο σχεδιασμός της νέας διοίκησης ξεκινά αμέσως, αφού οι παράγοντες του "Πειρατικού" θέλουν να καλύψουν τον χαμένο χρόνο.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας αποχώρησε από το "Πειρατικό" λόγω προβλημάτων υγείας, όμως άφησε την ομάδα σε καλιά χέρια. Νέος πρόεδρος του Φοίνικα είναι ο γιατρός Αντώνης Ρούσσος ο οποίος μαζί με τον Κώστα Νικολούζο και το υπόλοιπο Δ.Σ. του Συλλόγου θα τρέξουν από εδώ και πέρα την ομάδα.

Ήδη η συνάντηση μεταξύ των μελλών του Δ.Σ. έγινε προχθές το βράδυ, όπου και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του "Πειρατικού". Αρχικά και το βασικότερο που αποφασίστηκε στην συνάντηση αυτή είναι ότι ο Φοίνικας θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί αν δεν έχουν καταλάβει καλά οι φίλαθλοι της Σύρου, ήταν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Από εκεί και πέρα ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί δίπλα στις προσπάθειες των ανθρώπων του Δ.Σ. του Φοίνικα, ώστε το "Πειρατικό" να έχει παρών και μέλλον. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι δύσκολο, αυτό άλλωστε είναι γνωστό σε όλους και για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της η ομάδα του νησιού της Σύρου, θα πρέπει να υπάρχει συλλογική στήριξη. Αυτό θα συμβεί με την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, αλλά και με διάφορους άλλους τρόπους.

Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας, αυτό που βγήκε από την κρίσιμη συνάντηση είναι ότι ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις και η αναζήτηση προπονητή. Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάσεις του κ. Παβλίσεβιτς.

Άλλωστε μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η νέα διοίκηση να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου για να κάνει γνωστά κάποια θέματα για την ομάδα, αλλά και να παρουσιάσει ή να αναγγείλει τη συμφωνία με το νέο προπονητή.

Τέλος, τα πρώτα ονόματα για την ενίσχυση του ρόστερ έχουν βγει, αφού σύμφωνα με ηλεκτρονική σελίδα του κέντρου, η διοίκηση του Φοίνικα μιλά με τον Μάτεο Πάρις. Ο Ιταλός πασαδόρος πέρασε από την ΜΕΝΤ όμως αποχώρισε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Από εκεί και πέρα στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνει ο κορμός της ομάδας και όσοι αθλητές πρόσφεραν την περσινή αγωνιστική περίοδο. Αν δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με όσους αθλητές δεν έχουν κλείσει σε κάποια ομάδα αυτό θα γίνει άμεσα, αφού θα πρέπει μετά την ανακοίνωση του προπονητή να κλείσει και το ρόστερ του Φοίνικα.