ΝΟΔΕ Κυκλάδων: Υλοποίηση του τρίτου αριστερού μνημονίου από τον κ. Τσίπρα

  • Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2015 - 12:53

Οι πολίτες αποφάσισαν. Έδωσαν την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να εφαρμόσει το μνημόνιο που υπέγραψε. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ . Τα ψέματα τελειώνουν. Τώρα είναι η ώρα της υλοποίησης του πιο επώδυνου μνημονίου. Είναι η ώρα που ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί να πάρει τα δύσκολα και επώδυνα μέτρα για τους πολίτες. Από εδώ και στο εξής θα κριθεί για το έργο και όχι για τα λόγια. Εμείς σεβόμαστε την επιλογή των πολιτών και, για το καλό της Πατρίδας μας , του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!.

Η Ν.Δ. έδωσε για άλλη μια φορά έναν δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα. Μπορεί να μην κερδίσαμε τις εκλογές , αλλά είναι βέβαιο ότι δεν μας ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!

Η Ν.Δ. θα συνεχίσει υπεύθυνα και σοβαρά , με γνώμονα μόνο το καλό της Πατρίδας μας , να αγωνίζεται !!!

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας επέλεξαν με την ψήφο τους και έδωσαν μεγαλύτερα ποσοστά στη Ν.Δ. για τις Κυκλάδες σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου. Τους υποσχόμαστε πως μαζί τους θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να ξαναφέρουμε τη Ν.Δ. στην πρώτη θέση . Είναι δύσκολο αλλά εφικτό. !!! Άλλωστε το έχουμε ξανακάνει.!!!

Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη μας για τον αγώνα τους και τη βοήθειά τους για την οργάνωση και την παρουσία τους σε όλη την εκλογική διαδικασία.

Συνεχίζουμε μαζί για την Ελλάδα .

Συνεχίζουμε μαζί για μια δυνατή και πρωτοπόρα Νέα Δημοκρατία.!!!

 

 

 

 

Ετικέτες: