Συμμετοχή της Σύρου στη 2η Greek Tourism Expo

Στην μεγάλη τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2015 που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo συμμετέχει η Σύρος υπό την “ομπρέλα” της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, στο κοινό περίπτερο για τα νησιά τόσο των Κυκλάδων, όσο και της Δωδεκανήσου έχει παρουσία η Σύρος με δικό της "stand" από σήμερα, που άνοιξε τις “πύλες” της η τουριστική έκθεση, η οποία και θα διαρκέσει έως τις 6 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, κύριος και βασικός στόχος και της δεύτερης διοργάνωσης της Greek Tourism Expo είναι να αποτελέσει τον τόπο συνάντησης για τους εκπροσώπους του διεθνούς τουρισμού και των επιχειρήσεων κάθε τόπου που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο.

Στη συγκεκριμένη έκθεση όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της, συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμου, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία καθώς και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας στους εκπροσώπους των οποίων, παρέχεται η ευκαιρία, κατόπιν σχετικής οργάνωσης, να έχουν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, εκθέτες κλπ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”. 

Ετικέτες: