Σήμερα στις 19:00 ο Φοίνικας φιλοξενείται στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για το "Πειρατικό"

Εμβόλιμη είναι και η τρέχουσα εβδομάδα, αφού σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική της Volley League με τον Φοίνικα να συμπληρώνει έναν μήνα με διπλές αναμετρήσεις. Το "Πειρατικό" βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, όπου σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα φιλοξενηθεί από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς, θα μεταδοθεί ζωντανό από το Novasport-3.

Τώρα οι Συριανοί έχουν δείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από κούραση και δύσκολα παιχνίδια, αφού όσοι περίμεναν και στο ματς με τον ΠΑΟΚ να δουν τους παίκτες του κ. Νίκολιτς καταβεβλημένους από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από την Φιλανδία, έπεσαν έξω, από το "Πειρατικό" έδειξε φρεσκάδα και μάλιστα όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαζε στροφές.

Το σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο αφού η Κηφισιά έχει δείξει στις έως τώρα αναμετρήσεις της ότι διαθέτει μία πάρα πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα, μάλιστα είναι ισόβαθμη με τον Φοίνικα στη δεύτερη θέση και ο νικητής εκτός τους βαθμούς θα ξεφύγει και από τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

Τέλος, ο κ. Νίκολιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, αφού δεν υπάρχει κάποιος αθλητής που να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όλοι δίπλα στην ομάδα του νησιού

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των μελών της Λέσχης Φίλων του Φοίνικα Σύρου για να συζητήσουν για τις επερχόμενες εκλογές και την ανάδειξη νέου Συμβουλίου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα του Φοίνικα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο Φουαγέ του Κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων του Φοίνικα Σύρου

"Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου η Λέσχη Φίλων καλεί τα μέλη της, σε γενική συνέλευση με θέμα τον ορισμό μέρας και ώρας των εκλογών μας και τις δηλώσεις συμμετοχών. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα μας με τον Εθνικό που είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 το απόγευμα, στο φουαγέ του κολυμβητήριου. Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη καθώς η Λέσχη μας όπως καλά γνωρίζεται είναι τόσα χρόνια δίπλα στην ομάδα μας και έχει βοηθήσει με κάθε τρόπο. Περιμένουμε και καινούργια μέλη στην οικογένεια της ομάδας μας.. Ένα νησί - Μια Ομάδα.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα"

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Volley League

Tετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015
Γυμναστήριο Μίκρας 16:30: ΑΣ Άρης - Ολυμπιακός (Νovasports-1)
Διαιτητές:
Δανιηλίδου, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κεχαγιά, Γιωγιού. Γραμματεία: Λαδάς
Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας 18:00: ΓΣ Λαμίας - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Μαυράκης, Λιδωρικιώτη. Γραμματεία: Σάλτα
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς 19:00: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΑΟ Φοίνικας Σύρου (Νovasports-3)
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Οικονομοπούλου, Ράντσιου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 19:00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 17:00: ΠΑΟΚ - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Χαμπιλού, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη
Γυμναστήριο Πανελληνίου 17:00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Χαμπιλού, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη