Οι Ναξιώτισσες πανηγύρισαν τον τίτλο έπειτα τη νίκη με 3-0 επί του ΑΣΕ Νεωρίου

Η κούπα στον Πανναξιακό

Η ομάδα Νεανίδων του Πανναξιακού νίκησε 3-0 το ΑΣΕ Νεωρίου και κατέκτησε την πρώτη θέση στις Κυκλάδες, μετά από το 2011, όπου ήταν ο τελευταίος τίτλος του συγκεκριμένου τμήματος.

Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, η ομάδα του Γιάννη Φραγκίσκου ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πανναξιακού δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Προηγήθηκαν εύκολα με 9-1, για να πάρουν τελικά το σετ με 25-12.
Στο δεύτερο σετ ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά, ενώ το Νεώριο προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό, μειώνοντας σε 10-6. Η ομάδα του Χρήστου Σκερτα συνέχισε να κυνηγάει το σκορ μειώνοντας σε 20-17. Κάπου εκεί τα κορίτσια του Γιαννη Φραγκίσκου, έδειξαν πιο ψύχραιμα και με όπλο το καλό σερβις έκαναν το 23-18, με την Ζαζανη να κάνει το 24-19 και με ένα λάθος στη συνέχεια να γίνεται τελικά το 25-20, που ουσιαστικά έδωσε τον τίτλο στον Πανναξιακό.
Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο - πόντο (6-6). Όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχες «πάτησαν γκάζι» και έφτασαν στο 19-12. Το τελικό 25-14 ήρθε εύκολα για τις Ναξιώτισσες που πανηγύρισαν έξαλα τον 2ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος.
Νεανιδες Πανναξιακος ΑΟΝ - ΑΣΕ Νεωριου 3-0 (25-12, 25-20, 25-14)
Διαιτητες: Μουστακη - Κατσουλης / Σημειωτρια: Τσακωνιατου
Πανναξιακος ΑΟΝ (Φραγκίσκος): Αναγνώστου Λ., Αναγνώστου Β., Γεροντη, Ζαζανη, Παντελια, Βασιλακη, Σταυροπούλου, Βαθρακοκοιλη, Ρωτα, Βόμβα.
ΑΣΕ Νεωριου (Σκερτας): Ρούσσου Α., Πριντεζη Μ., Κοκμοτου Ν., Μπουντούρη, Κοκμοτου Β., Πάχη, Παπουτσα, Σκουλατου, Καραβανα.