Συμβολή μέσα από τη συνεργασία

Ένα μάθημα ζωής, έδωσαν για μία ακόμη φορά οι φορείς και οι πολίτες της Σύρου, οι οποίοι συσπειρώθηκαν, συνεργάστηκαν και κατάφεραν να βοηθήσουν συλλόγους, που σχετίζονται με την υγεία.

Μέσα από τη διάθεση για προσφορά, την όρεξη για εθελοντική δουλειά και την υποδειγματική συνεργασία, οι φορείς του νησιού, κατάφεραν να παραμείνει «άσπαστη» και η 2η Αλυσίδα Αγάπης και Αλληλεγγύης, η οποία κορυφώθηκε με τη συναυλία των διάσημων τραγουδιστών, Χρήστου Δάντη, Γιώργου Τετζεράκη, αλλά και τοπικών καλλιτεχνών, όπως οι Α.Ν.Α με τον καπετάν Ζαννίκο και ο Γ. Σολάρης.

Οι σύλλογοι του νησιού, σχετιζόμενοι με τη Υγεία, όπως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, ο Σύλλογος Ρευματοπαθών, ο Σύλλογος Νεφροπαθών, η Εθελοντική Αιμοδοσία, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σύρου, ο Σύλλογος Διαβητικών, ο Σύλλογος παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον νοσηλείας Σύρου κ.α., συγκεντρώθηκαν αγαθά, όπως γάντια μιας χρήσης, σύριγγες, Hansaplast, μάσκες για προστασία από μολύνσεις, αντισηπτικά χεριών, ταινίες για μετρητές σακχάρου, πιεσόμετρα κλασσικού τύπου, αεροστρώματα με μηχανισμό για τους ασθενείς και πολλά, πολλά άλλα.