ΔΗΜ.Τ.Ο Πάρου - Αντιπάρου

Δράσεις αγάπης

  • Παρασκευή, 6 Απριλίου, 2018 - 01:17

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου συνεχίζοντας τις δράσεις αγάπης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη συλλογή τροφίμων εν όψει των εορτών του Πάσχα προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της Πάρου και της Αντίπαρου καθώς και προς το Γηροκομείο Πάρου. Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί, της Μεγάλης Πέμπτης 5 Απριλίου στο ξενοδοχείο Αργώ όπου με πολλή αγάπη προετοίμασαν τα τρόφιμα και στη συνέχεια τα παρέδωσαν στη «Στέγη Αγάπης» προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες στο νησί μας. Σήμερα επίσης, έγινε επίσκεψη από μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. στο Γηροκομείο Πάρου όπου παραδόθηκαν τρόφιμα στον Προϊστάμενο Γιώργο Μελανίτη και συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους.

Η συμμετοχή κι αυτή τη φορά υπήρξε μεγάλη κι απέδειξε ότι η στήριξη και η προσφορά ειδικά κατά τις ημέρες των γιορτών προβάλλουν την ανθρωπιά και τονώνουν τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Θα θέλαμε, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις επιχειρήσεις της Πάρου (στις οποίες απευθυνθήκαμε) γιατί ανταποκρίθηκαν με τόση προθυμία και τόση γενναιοδωρία στο αίτημά μας να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες των δύο νησιών, Πάρου και Αντιπάρου.

Πιο συγκεκριμένα οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Super Market Marketin και Βιδάλης, στην Αρτοποιία Ν. Ραγκούση, στο Οπωροπωλείο Μ. Ζουμή, στην Κυκλαδική Κρεαταγορά του Γ. Πέτρου (Παροικιά) και στην Κρεαταγορά της Στ. Αλιπράντη (Νάουσα).

 

Καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία!!!