Η διοίκηση του «Πειρατικού» συμφώνησε με τον Διεθνή Μολδαβό πασαδόρο

Ο Φοίνικας απέκτησε τον Marin Lescov

Ο Marin Lescov θα είναι ο νέος πασαδόρος του «Πειρατικού», καθώς η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Διεθνή Μολδαβό αθλητή. Ο Lescov έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία αφού έχει περάσει από δυνατά πρωταθλήματα όπως είναι αυτό τη Γαλλίας και της Ρουμανίας. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως έχει περάσει για μία χρονιά από την Ελλάδα αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ορεστιάδας τη σεζόν 2016-17.

Το «Πειρατικό» που κλείνει σιγά – σιγά όλες του τις εκκρεμότητες, μπαίνει στην τελική ευθεία για τους υπολοίπους παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ του Φοίνικα τη νέα αγωνιστική περίοδο της σεζόν 2018-19.  

Ο Φοίνικας με την απόκτηση του Μολδαβού πασαδόρου ανεβαίνει επίπεδο, καθώς ο Lescov διαθέτει την ποιότητα να βοηθήσει την ομάδα της Σύρου στη δύσκολη σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Διεθνή Μολδαβό πασαδόρο Marin Lescov. Ο αθλητής της προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Γαλλικής Nancy, όπου και τερμάτισε στην 6η θέση του Βαθμολογικού πίνακα.  Ο αθλητής γεννήθηκε στις 26/4/1990 και έχει ύψος 190 cm.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν του είναι άγνωστο καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Ορεστιάδας τη σεζόν 2016-17. Επίσης τη σεζόν 2014-16 ήταν στην CS Volei Municipal Zalau. Με την Ζαλαού το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Σύρου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας ο 2015.

Ενώ τις σεζόν 2011-14 ήταν στην Ρουμανική ομάδα Tomis Constanta, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας το 2013.