Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε με 1-7 του Ανδριακού και τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α’ ομίλου

Πέρασε σαν… άνεμος από την Άνδρο

  • Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, 2019 - 08:41
  • /   Eνημέρωση: 18 Φεβ. 2019 - 9:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με εμφατικό τρόπο έκλεισε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος ο Α.Ο. Σύρου ο οποίος επικράτησε στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής με 1-7 στην Άνδρο επί της τοπικής ομάδας. Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης τις… άγριες διαθέσεις της και πλέον πάει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά και η στήριξη από τη διοίκηση έχει φέρει την ομάδα σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά και πως με τις προσθήκες που μπορούν να γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Α.Ο. Σύρου μπορεί και πάλι η ομάδα φόβητρο των Κυκλάδων. Βέβαια για να μην υποτιμάμε και τη δουλειά του κ. Φωκά, ο Α.Ο. Σύρου μέχρι την αλλαγή προπονητή ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα, κάτι που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης. Μπορεί να ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη δεύτερη θέση, όμως αυτός ήρθε μετά τις ισοπαλίες στα ντέρμπι με την Άνω Μερά και τον Α.Ο. Μυκόνου στη Σύρο.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης ο Α.Ο. Σύρου όπως αναφέρουμε παραπάνω μπήκε από την αρχή δυνατά και με μεγάλους πρωταγωνιστικές τους Ραμπαβίλα, Σαγκινέτο, Μουλίδη και Σταμούλη έφτασε σε αυτό το εμφατικό 1-7. Ο φορ της ομάδας ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε εξαιρετική κατάσταση πέτυχε χατ-τρικ, καθώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 5, στο 20’ και στο 32’ Από εκεί και πέρα ο Σαγκινέτος νωρίτερα είχα κάνει το 0-3 στο 18. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκης από το πρώτο κιόλας 20λεπτο όταν το σκορ ήταν 0-4. Από εκεί και πέρα το μόνο που μπόρεσε και κατάφερε ο Ανδριακός ήταν να μειώσει με τον Γλυνό σε 1-4. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αφού οι Συριανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και με τον Μουλίδη στο 66’ έκαναν το 1-5. Ο Σταμούλης με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο 71’ και στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό  για τον Α.Ο. Σύρου 1-7. Η ομάδα της Άνδρου αποχαιρέτησε την κατηγορία, αφού θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Μην ξεχνάμε πως φέτος υπάρχει ο υποβιβασμός, αφού τη σεζόν 2019-20 το πρωτάθλημα για πραγματοποιηθεί σε δύο κατηγορίες.

Τέλος χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Ανδρικόπουλου και των βοηθών του Καλόγερα και Βαρθαλίτη.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Φίλιππος Ανύσης) Τσιάμαλος, Βολίκας, Μητρόπουλος, Μπαμπης, Κριτής, Χαλάς Ν., Γλυνός, Τηνιακός (70' Χαλάς Α.), Χαζάλης (60' Γρυμάνης), Σκόρδος, Ζαννάκης Γ. (70' Καλογρίδης)

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος) Μέτκο, Μαραγκός Α(30' Σταμούλης) , Αργυρός (70' Ντόγος), Συριανός Α,, Ταμάμης, Μανουδάκης, Σαμανίδης, Μπαϊλας, Ρούσσος (30 Μουλιδης), Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος.