Λίγο πριν το τέλος της θερινής περιόδου και δεν έχει φροντιστεί ο ηλεκτροφωτισμός στο δημοτικό parking πλησίον του “Σκλαβενίτη”

Καμία συντήρηση ή αντικατάσταση

Εκτεθειμένη είναι η αρμόδια Δημοτική Αρχή που οφείλει να μεριμνά για τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στη Σύρο, αναφορικά το parking πλησίον του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”, καθώς ο εξοπλισμός για τον ηλεκτροφωτισμό του σημείου, για ένα ακόμη καλοκαίρι δεν έχει φροντιστεί. 

Σπασμένοι στύλοι, ορισμένοι εκ των οποίων δεν λειτουργούν, όπως επίσης, σκουριασμένες βάσεις σε αυτούς, καθώς όμως και σπασμένα τμήματά τους, συνθέτουν το γενικότερο “τοπίο” του παλαιού εξοπλισμού, ο οποίος δυστυχώς δεν έχει δεχθεί ούτε τις στοιχειώδεις συντηρήσεις.

Αν και πρόκειται για έναν χώρο που χρησιμοποιούν αρκετοί οδηγοί στο πλαίσιο της αναζήτησής τους για θέση στάθμευσης, ωστόσο, αυτός φαίνεται να παραμένει στο έλεός του, με τη διέλευση κατά τις βραδινές ώρες να είναι έως κι επικίνδυνη, αφού το μεγάλο parking δεν φωτίζεται επαρκώς.

Μία συνολικότερη μέριμνα του χώρου κρίνεται άκρως επιβεβλημένη, αφού το συγκεκριμένο parking παρουσιάζει συνολικά εικόνα εγκατάλειψης. 

Ετικέτες: