Τα Φανάρια νίκησαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής τον Αίαντα Αυλίδας με 87-62

Μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα

Με το… δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα από την ορεινή Νάξο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κατάφερε μετά από μία επιβλητική εμφάνιση να πάρει το πρώτο της φύλλο αγώνα. Στην Παρθενική τους εμφάνιση τα Φανάρια έδειξαν πως μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα και μάλιστα να κάνουν και μία καλή πορεία. Βέβαια σ’ αυτήν την πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η διοίκηση της ομάδας της Νάξου αρχικά θέλει να διασφαλιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο «Δημήτριος Περιστεράκης» στην Νάξο, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρόν.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν όλα όσα περισσότερα μπορούν από την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο με σκορ 24-7. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του κ. Σαλιάρη ανέβασε ρυθμό… ισορρόπησε την κατάσταση και σημείωσε 22 πόντους. Το ημίχρονο έκλεισε την ομάδα την ομάδα της Ορεινής Νάξου μπροστά στο σκορ και με διαφορά έντεκα (11) πόντων. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς, αύξησαν την διαφορά στους δέκα επτά (59-42) και ουσιαστικά έκανε το έργο της πιο… εύκολο. Παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι με τα Φανάρια να κλείνουν το ματς στο 87-62 και να  μπαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα.  

ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια – Αίαντας Αυλίδας 87-62

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Π. Χρηστίδης, Β. Αναστασόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-7, 38-29 (ημίχρονο), 59-42, 87-62

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Θοδ. Αλμπάνης): Πολίτης, Κοντσές 9 (1), Χονδρόπουλος 19 (5), Καραγιάννης 2, Μάκαρης 20 (1), Προδρόμου 23 (2), Ζαφειρούδης 8 (1), Χάρος 4, Ναυπλιώτης, Βουτυρόπουλος, Ονάσογλου, Σεϊντίνι 2.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ (Αθ. Σαλιάρης): Ανδρικόπουλος 5, Μούντριχας 14 (4), Αργυρίου, Καλεμτζάκης 8 (2), Καζάκης, Παπαχαραλάμπους 2, Κωνσταντόπουλος 7 (1), Τσιώλης 5 (1), Σταμέλος 6, Κωντσταντούρας 15 (4), Λαφτσίδης, Δαβρής.