Στολίστηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο στον πεζόδρομο της οδού Πρωτοπαπαδάκη στην Ερμούπολη

Μοναδικό και υπέρλαμπρο

Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό αντικρίζουν φέτος οι πολίτες στον πεζόδρομο της Ερμούπολης, καθώς τις εορταστικές νότες τις δίνει... περισσότερο ο στολισμός των επιχειρηματιών στις προσόψεις των καταστημάτων τους, αλλά και το μοναδικό δέντρο που τοποθετήθηκε μόλις χθες στο κέντρο της οδού Πρωτοπαπαδάκη.

Πρόκειται για ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε στο μέσον του πεζόδρομου και συγκεκριμένα στο ύψος του καταστήματος ΕΛΤΑ Σύρου, προκειμένου να κοσμήσει τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων τον βασικότερο εμπορικό δρόμο της πόλης.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, φέτος, οι πολίτες αντικρίζουν ένα και μοναδικό δέντρο, το οποίο φέρει πάνω του λαμπερά στολίδια, όπως μπάλες, γιρλάντες και φιόγκους και το οποίο έχει στερεωθεί καλά, προκειμένου να αποφευχθεί ενέργεια καταστροφής ή πτώσης του.

Η τοποθέτησή του έχει πραγματοποιηθεί σε σημείο που δεν εμποδίζει τη διέλευση οχημάτων και μικρών φορτηγών κατά τις ώρες που ανοίγει ο πεζόδρομος για τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων και τη μεταφορά προϊόντων, ωστόσο, χρήσιμη είναι η επισήμανση αυτό να προστατευθεί φέτος και να μην υποστεί κάποια ζημιά από ενέργειες ασυνείδητων, κάτι που είχε παρατηρηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Για μία ακόμη χρονιά οι επιχειρηματίες της πόλης επιδιώκουν να διαμορφώσουν ένα όμορφο σκηνικό στο κέντρο, προκειμένου οι πολίτες να απολαύσουν τις εορταστικές αγορές τους.

Ετικέτες: