Εκδήλωση κοπής πίτας στην ενοριακή αίθουσα του χωριού από την Κοινότητα και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής

Ένα δημιουργικό νέο έτος για το Μάννα

  • Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, 2020 - 06:16
  • /   Eνημέρωση: 7 Ιαν. 2020 - 19:00

Με εγκάρδια λόγια και ευχές για ένα ειρηνικό έτος καλωσόρισαν το 2020 οι κάτοικοι του Μάννα, στη λιτή γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην ενοριακή αίθουσα της περιοχής.

Ιερείς εκπρόσωποι της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας ευλόγησαν την πίτα, ενώ απηύθυναν θερμές ευχές προς όλους τους παριστάμενους, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της συνεργασίας για ένα καλύτερο μέλλον.

Οικοδεσπότης της όμορφης γιορτής ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας του Μάννα, Γιάννης Μαραγκός, ενώ αμέσως μετά τον χαιρετισμό του, μίλησε η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Μάννα, Ελπίδα Νικητίδου.

Δημιουργική χρονιά για δημότες και Δήμο

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο κ. Μαραγκός ευχαρίστησε τους δημότες για τη στήριξη στο έργο και τις προσπάθειες της Κοινότητας, ενώ γνωστοποίησε πως άμεσα θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση για να συζητηθεί ο δημοτικός προγραμματισμός για την περιοχή αναφορικά με την περίοδο του 2020.

Ο ίδιος δέχτηκε ένα μικρό δώρο από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής, με την κα Νικητίδου να σημειώνει πως αυτή η κίνηση είναι ένα δείγμα της αγάπης όλων των μελών προς το πρόσωπό του για την αγαστή συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα. Η ίδια στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε στη φάτνη, ενώ κάλεσε τους συμπολίτες της να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο το έργο του Συλλόγου και να συμμετέχουν τον επόμενο μήνα στη διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αμέσως μετά, χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής, ο οποίος εξήγησε πως στο πρόσωπο του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, ο Δήμος έχει βρει έναν άξιο συνεργάτη, λέγοντας παρακάτω πως η Δημοτική Αρχή είναι και θα είναι στο πλευρό των δημοτών και της Κοινότητας.

Τέλος, εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης ευχές εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Κοσμάς, ο οποίος συμμερίστηκε τις θετικές αναφορές του κ. Αληφραγκή για τον κ. Μαραγκό, εκφράζοντας και ο ίδιος την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν.

Η λιτή γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα όμορφο κέρασμα και δώρα για τα παιδιά.